همراهی با رادیو اربعین، توفیقی بود که امیدواریم سالهای آینده نیز تداوم یابد
سرپرست شبکه رادیویی سلامت، با اشاره به همراهی این شبکه با رادیو اربعین در ایام ماه صفر، گفت: هر شب ساعت ۲۲ با مخاطبان رادیو سلامت، مهمان رادیو اربعین بودیم و امیدواریم این توفیق در سالهای آینده نیز نصیبمان شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی رادیو اربعین، پیام امیری، سرپرست شبکه رادیویی سلامت، در گفتوگو با رادیو اربعین در ساعات پایانی پخش این شبکه، ضمن تسلیت شهادت حضرت علیبنموسیالرضا (ع)، از همراهی و همکاری این شبکه با رادیو اربعین در ایام اربعین و دهه آخر صفر قدردانی کرد.
وی با اشاره به استقبال مخاطبان از این همراهی، افزود: هر شب ساعت ۲۲، به اتفاق همه مخاطبان رادیو سلامت، مهمان رادیو اربعین بودیم و این همراهی، لطف امام حسین علیه السلام و حضرت رضا (ع) و عنایت دکتر پهلوانیان، معاون محترم صدا بود که توفیق آن نصیبمان شد.
امیری با بیان اینکه انتخاب رادیو سلامت برای همافزایی با رادیو اربعین، یک توفیق بود، خاطرنشان کرد: خوشحالیم که توانستیم در کنار رادیو اربعین، برای زائران اباعبداللهالحسین (ع) و حضرت امام رضا (ع) قدم برداریم. امیدوارم این لیاقت را داشته باشیم که سالهای آینده نیز در کنار رادیو اربعین باشیم.
سرپرست شبکه رادیویی سلامت در پایان با اشاره به درخواستهای مکرر مخاطبان برای تداوم این برنامه، گفت: مخاطبان ما درخواستهای زیادی برای ادامه این همراهی داشتند و ما نیز امیدواریم سالهای آینده، باز هم صدای رادیو اربعین را بشنویم و در کنار شما باشیم.
ارسال دیدگاه