logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

«نان و حلوا» موسیقی شد؛ یک قدم ناچیز برای تکریم یک دانشمند

«نان و حلوا» موسیقی شد؛ یک قدم ناچیز برای تکریم یک دانشمند
«نان و حلوا» عنوان یکی از تازه ترین پروژه های عرصه موسیقی کلاسیک ایرانی است که طی روزهای گذشته با آهنگسازی سعید هنرمند و خوانندگی مجتبی عسگری در فرآیند فروش محصولات موسیقایی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آلبوم «نان و حلوا» به آهنگسازی سعید هنرمند و خوانندگی مجتبی عسگری از جمله تازه ترین آثار منتشر شده در فرآیند تولید و فرش آثار موسیقایی است که در ژانر موسیقی کلاسیک ایرانی در دسترس شنوندگان قرار گرفته است.

کاوه معتمدیان نوازنده کمانچه، نوا سلیمانی نوازنده عود، محمدرضا نساج پور نوازنده سنتور، محسن شیرانی نوازنده تمبک و دف، سعید هنرمند نوازنده تار، عماد صادقی فرد گوینده، مهدی خدابخش میکس و مسترینگ، علیرضا شهریاری طراح لوگو و نظارت گرافیک گروه اجرایی این آلبوم را تشکیل می دهند.

«پرسش»، «اشتیاق»، «دعوت»، «قمار عشق»،« کَرَم»، «تفرج»، «تمنا»، «ناشکیبا»، «توبه»، «جهد»، «موهبت»، «معرفت»، «تهی دست» عنوان قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده اند.

سعید هنرمند درباره این آلبوم نوشته است:

بهاالدین محمدبن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی، دانشمند قرون دهم و یازدهم هجری، نگارنده بالغ بر نود و پنج رساله در سیاست، حدیث، ریاضی، اخلاق، نجوم، عرفان، فقه، مهندسی و هنر بوده است. او نابغه ای است که پرتو انوار وجودش پیوسته اهل علم و ادب را بهره مند ساخته و پیشرفت های علمی سده های اخیر در شاخه های مختلف، نه تنها چیزی از اهمیت وی نکاسته، بلکه مُهر تاییدی نیز در برخی حوزه ها بر او نهاده است؛ چنان که در سال ۲۰۰۹ میلادی سازمان یونسکو به مناسبت سال نجوم، نام شیخ بهایی را در فهرست مفاخر ایرانی ثبت می کند.

مجموعه ای که ملاحظه می کنید، کوششی است به راه بادیه و به قدر وُسع تا به استعانت از خود شیخ و به عدد اشعار ایشان، برگرفته از مثنوی معروف «نان و حلوا» و مجموعه ای از غزلیات، ما نیز در ادای دین به مفاخر سرزمین ، قدمی ولی ناچیز برداشته باشیم. امید که مقبول افتد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه