بازی سختی برای هر دو تیم است؛

بختیاری زاده: اراده‌مان بر این است که هر هفته توان بیشتری بگذاریم/ نساجی تیم پرتلاش و دونده‌ای است

بختیاری زاده: اراده‌مان بر این است که هر هفته توان بیشتری بگذاریم/ نساجی تیم پرتلاش و دونده‌ای است
سرمربی استقلال گفت: اراده‌مان بر این است که هر هفته توان بیشتری بگذاریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دلیل سفر زمینی تیم فوتبال استقلال امکان حضور سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از مصاف فردای دو تیم استقلال و نساجی وجود ندارد. ازهمین رو سرمربی استقلال در گفتگو با رسانه رسمی باشگاه درباره بازی فردای آبی ها صحبت کرد.

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال درباره دیدار این تیم برابر نساجی در هفته دوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازی نخست‌مان را خیلی خوب بردیم و هواداران‌ را خوشحال کردیم. جدا از بازی خوب هفته اول، ضعف‌هایی داشتیم و باید آنها را ببینیم و تلاش کنیم در دیدار فردا تکرار نشود.

او گفت: اراده‌مان بر این است که هر هفته توان بیشتری بگذاریم تا هم بتوانیم خوب بازی کرده و هم هواداران را خوشحال کنیم. نساجی تیم قابل احترام، با اصالت و ریشه‌داری است و هواداران خونگرمی دارد و فردا شاهد جو مثبتی در ورزشگاه شهید وطنی خواهیم بود. امیدوارم بازی خوبی باشد و همه از دیدن آن لذت ببریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد:  بازی اول نساجی را دیدیم، آنها تیم پرتلاش و دونده‌ای دارند اما شانس بیشتری برای خودمان قائل هستیم که برنده شویم، هر چند بازی برای هر دو تیم سخت است. این قول را به هواداران می‌دهم که بازیکنان به لحاظ بدنی و ذهنی آماده بازی با نساجی هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه