logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

خرید تضمینی گندم از مرز ۸.۲ میلیون تن گذشت

خرید تضمینی گندم از مرز ۸.۲ میلیون تن گذشت
معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت با اشاره به خرید تضمینی بیش از هشت میلیون و ۲۰۰ هزارتن گندم، از پرداخت ۵۵ درصد بهای محصول خریداری‌ شده خبر داد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مجید آنجفی در یکصد و سی و پنجمین جلسه کمیته فنی گندم کشور با بیان اینکه تاکنون ۲۱۸.۶ هزار میلیارد تومان (همت) معادل ۵۵ درصد بهای گندم خریداری شده به کشاورزان پرداخت شده است، اظهار داشت: تمهیدات مناسبی برای تامین کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای سال زراعی جدید انجام شده به طوری که یارانه کود شیمیایی پس از خرید کود از طرف کشاورزان به حساب‌ آنان واریز خواهد شد.

در ادامه این نشست فرامک عزیزکریمی مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی میزان تولید جو در سال ۱۴۰۵ را برابر با ۳.۸ میلیون تن اعلام کرد که نسبت به تولید سال ۱۴۰۴ (برابر با ۲.۴ میلیون تن) افزایش 1.4 میلیون تنی داشته است.

وی با تاکید بر اینکه در صورت تامین همه الزامات ظرفیت افزایش تولید جو به میزان بیش از ۵ میلیون تن در کشور وجود دارد، میزان خرید بذر گندم تا ۲۶ مردادماه ۱۴۰۵ را حدود ۳۸۰ هزار تن و بذر جو را ۳۰ هزار تن اعلام کرد.

در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت تدارک انواع کودها و سموم مورد نیاز جهت کشت پاییزه ارائه شد و نماینده سازمان هواشناسی کشور، گزارش پیش‌بینی بارش و دما جهت کشت پاییزه را ارائه کرد که پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش میزان بارش‌ها و دما نسبت به نرمال است.

همچنین توصیه‌های تحقیقاتی جهت کشت پاییزه توسط نمایندگان موسسات تحقیقاتی و سازمان حفظ نباتات ارائه شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه