logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

فروزان در نشست شورای مدیران منطقه آزاد دوغارون مطرح کرد؛

ضرورت کاهش هزینه‌های صادرات و تسهیل فرآیندهای تجاری در مناطق آزاد

ضرورت کاهش هزینه‌های صادرات و تسهیل فرآیندهای تجاری در مناطق آزاد
در نشست شورای مدیران منطقه آزاد دوغارون، بر ضرورت تسریع در راه‌اندازی این منطقه، تسهیل فرآیندهای تجاری، جذب سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های مرزی برای توسعه اقتصادی خراسان رضوی و شرق کشور تأکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این نشست که، جمعی از مسئولان استانی، شهرستانی، سرمایه گذاران و معاونین و مدیران منطقه حضور داشتند ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری این منطقه مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی دوغارون برای توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه، به‌ویژه افغانستان، تأکید شد.

 

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد دوغارون اظهار کرد: فرصت‌های طلایی دوغارون با مشارکت دستگاه‌های کشوری و لشکری مستقر در محدوده منطقه می‌تواند به‌صورت کامل متبلور شود.

 

حسین فروزان افزود: زنجیره ظرفیت‌های عظیم اقتصادی استان خراسان رضوی با ایجاد دو منطقه آزاد دوغارون و سرخس تکمیل شده است و این دو منطقه می‌توانند به الگویی مناسب برای دیگر مناطق آزاد جدید کشور تبدیل شوند.

 

فروزان همچنین با تأکید بر اهمیت جوان‌گرایی در مدیریت کشور گفت: به‌کارگیری جوانان در سطوح مدیریتی می‌تواند زمینه بازآفرینی امید و تقویت انگیزه در جامعه را فراهم کند.

 

وی با اشاره به ضرورت نگاه بلندمدت در سیاست‌گذاری اقتصادی تصریح کرد: توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری باید با آینده‌نگری همراه باشد و تصمیمات امروز مناطق آزاد باید در راستای ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای فعالیت اقتصادی در سال‌های آینده اتخاذ شود.

 

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، کاهش هزینه‌های صادرات را از الزامات توسعه فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد دانست و گفت: هزینه‌های صادرات در مناطق آزاد باید کاهش یابد تا رغبت تولیدکنندگان برای حضور در بازارهای خارجی و افزایش صادرات بیشتر شود.

 

فروزان همچنین درباره نحوه واگذاری اراضی در مناطق آزاد اظهار کرد: واگذاری زمین باید از طریق فراخوان عمومی و با هدف فراهم کردن زمینه استقرار صنایع کوچک و بزرگ انجام شود و طرح‌های ارائه‌شده از سوی بخش خصوصی نیز بر اساس ظرفیت و ارزش اقتصادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

 

وی تأکید کرد: مناطق آزاد باید در مسیر فرآیندهای اقتصادی و تبادلات تجاری نقش تسهیل‌گر داشته باشند و با کاهش موانع و تسریع فرآیندها، زمینه حضور مؤثرتر بخش خصوصی، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را فراهم کنند.

 

فرماندار تایباد نیز در این نشست با اشاره به موقعیت راهبردی منطقه آزاد دوغارون اظهار کرد: موقعیت ویژه این منطقه می‌تواند نقش بسزایی در توسعه اقتصادی استان خراسان رضوی داشته باشد.

 

جمشیدی افزود: استقرار دستگاه ایکس‌ری و 24 ساعته شدن فعالیت گمرک می‌تواند روند مبادلات تجاری را تسریع کرده و زمینه افزایش حجم تجارت و فعالیت‌های اقتصادی در مرز دوغارون را فراهم کند.

 

نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر اهمیت توسعه منطقه آزاد دوغارون گفت: توسعه این منطقه علاوه بر رونق اقتصادی شهرستان تایباد و استان خراسان رضوی، می‌تواند به توسعه اقتصادی محور شرقی کشور نیز منجر شود.

 

سالاری افزود: دوغارون از ظرفیت و فرصت بی‌نظیری برای افزایش تبادلات تجاری با کشورهای همسایه، به‌ویژه افغانستان، برخوردار است و باید از این ظرفیت در مسیر توسعه اقتصادی کشور به بهترین شکل استفاده کرد.

 

نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف خاطرنشان کرد: عزم ملی و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های دولتی باید مسیر راه‌اندازی و فعال‌سازی منطقه آزاد دوغارون را سرعت ببخشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه