logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سخنان پوچ و تکراری ترامپ درباره توافق با ایران

سخنان پوچ و تکراری ترامپ درباره توافق با ایران
رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار سخنان پوچ و تکراری اش در هفته ها و ماه های گذشته مدعی شد: ایران خواهان دستیابی به توافق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبکه الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه سخنان تکراری و تاریخ مصرف گذشته اش که در ماه ها و هفته های گذشته به صورت مکرر تکرار شده است؛ مدعی شد: ایران به دنبال دستیابی به توافق است و آمریکا «کنترل کامل» مرزها و تنگه هرمز را در اختیار دارد.

ترامپ همچنین ادعا کرد که ایران دیگر پولی در اختیار ندارد و قادر به پرداخت حقوق نیروهای پلیس و ارتش خود نیست.

وی بدون این که از سخنان تکراری اش خسته شود، مدعی شد: ایرانی‌ها به‌شدت خواهان دستیابی به توافق هستند، اما برای پذیرش «توافق مناسب» آمادگی ندارند.

وی در سخنانی که بیشتر جنبه آرام کردن التهابات فضای داخلی آمریکا را داشت که برای گران شدن قیمت سوخت ناشی از بسته بودن تنگه هرمز به هم ریخته است، مدعی شد: به محض پایان یافتن مسئله ایران، قیمت نفت به کمتر از سطح کنونی کاهش خواهد یافت.

ترامپ مدعی شد: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. آنها به‌شدت خواهان دستیابی به توافق هستند، اما ما حتی نمی‌دانیم که آیا خودمان چنین چیزی را می‌خواهیم یا نه.

وی در بخش دیگری از سخنانش آرزوی محال خود را تکرار کرد و در سخنانی سخیف مدعی شد: در حال حاضر تنگه هرمز را خاک آمریکا می دانم.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه ادعاهای خسته کننده اش که به صورت روزانه تکرار می شود، مدعی شد: ایران تنها کشور جهان است که در آن هیچ‌کس نمی‌خواهد رئیس‌جمهور باشد.

ترامپ در ادامه با تکرار سخنانی که برای تقویت روحیه نظامیان و سیاستمداران دولتش تکرار می کند، مدعی شد که ایران دیگر نیروی دریایی، نیروی هوایی، رادار یا تجهیزات فنی ندارد و توانمندی تولیدی خود را از دست داده است.

این ادعا درحالی مطرح می شود که تاکنون دولت آمریکا نتوانسته با وجود ادعای برتری نظامی کنترل تنگه هرمز را به دست گرفته و از کنترل ایران خارج کند.

وی در ادامه به اظهارات ادعایی اش ادامه داد و مدعی شد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتم این است که نمی‌دانم [در ایران] با چه کسی مذاکره کنم.

ترامپ برای توجیه تجاوز خود به ایران مدعی شد که آمریکا مجبور شد به ایران حمله کند تا برنامه تسلیحات هسته‌ای آن را از بین ببرد، چرا که تهران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای قرار داشت.

رئیس جمهوری آمریکا این ادعا را درحالی مطرح می کند که مقامات ایرانی همواره اعلام کردند که هدف آنها از برنامه هسته ای، تنها بخش صلح آمیز آن است.

ترامپ بار دیگر ادعای خود درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران را تکرار کرد و مدعی شد: اگر ایران به سلاح هسته ای دست می یافت و از آن استفاده می کرد، فورا اسرائیل را نابود و خاورمیانه را ویران می کرد.

این ادعا درحالی مطرح می شود که این آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که با جنگ افروزی آرامش منطقه را به هم ریخته‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا در حوزه داخلی نیز به دستآوردسازی برای خود ادامه داد و مدعی شد: در 87 درصد از استان های کشور پیروز شدیم، پیروزی که قبلا کسی آن را به دست نیاورده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه