کاتس: اردوغان مجبور به عقب‌نشینی شد

کاتس: اردوغان مجبور به عقب‌نشینی شد
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به حمله هوایی اخیر این رژیم به فرودگاه ابوظهور در سوریه ادعا کرد بعد از حمله به این فرودگاه، اردوغان مجبور به عقب‌نشینی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم اشغالگر امروز (شنبه) در سخنانی درخصوص حمله هوایی اخیر این رژیم به فرودگاه ابوظهور در سوریه مدعی شد این حمله بعد از آن به وقوع پیوست که اطلاعاتی به دست تل‌آویو رسید مبنی بر اینکه ترکیه در این فرودگاه دست به اقداماتی می‌زند که امنیت رژیم تل‌آویو را تهدید می‌کند.

وی افزود: ما هرگز اجازه نخواهیم داد کسی امنیت اسرائیل ‌را به خطر بیاندازد و همان‌گونه که در جنوب سوریه وارد عمل شدیم، با هر تهدیدی مقابله خواهیم کرد.

کاتس در بخش دیگری از سخنان خود، اظهارات «توماس باراک»، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا را پر از تناقض و مغالطه دانست که با موضع ترامپ در ارتباط با جولان اشغالی تناقض دارد.

امروز توماس باراک گفت اسرائیلی‌ها جولان اشغالی را بر خلاف قطعنامه‌های سازمان ملل و نظام جهانی «اشغال کرده‌اند».

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه