logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

عراقچی: همه در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم

عراقچی: همه در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم
وزیر امور خارجه در مراسم تجلیل از خانواده شهدای وزارت امور خارجه گفت: همه ما در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم و باید همواره به یاد داشته باشیم چه مسئولیت‌هایی را بر عهده گرفته‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آغاز هفته دولت و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای وزارت امور خارجه و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، مراسمی با حضور سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، مهدی سبحانی، معاون اداری و مالی، سعدالله مسعودیان، مشاور وزیر در امور ایثارگران و اعضای خانواده شهدای وزارت امور خارجه برگزار شد.

وزیر امور خارجه در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، سه جنگ تحمیلی، شهدای ترور و دیپلماسی و در رأس همه آنان، سیدالشهدای انقلاب اسلامی ایران، رهبر شهید، از فداکاری و ایثار شهدا، جانبازان و خانواده‌های معظم آنان قدردانی کرد.

عراقچی با اشاره به آغاز هفته دولت، خون شهدا را ضامن خدمتگزاری به مردم و صیانت از منافع و مصالح کشور دانست و اظهار داشت: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی وظایفی است که بر عهده ما گذاشته شده است؛ وظایفی که در جمهوری اسلامی ایران با خون شهیدان و فداکاری ایثارگران پیوندی عمیق و ناگسستنی دارد.

وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه نیز در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی شهدای بزرگی همچون شهید حسین امیرعبداللهیان و شهید کمال خرازی را تقدیم کشور کرده است بیان کرد: همه ما در قبال خون شهدا پاسخگو هستیم و باید همواره به یاد داشته باشیم چه مسئولیت هایی را بر عهده گرفته‌ایم.

وزیر امور خارجه با اشاره به نقش خانواده‌های معظم شهدا در صیانت از فرهنگ ایثار و شهادت افزود: خانواده شهدا نیز در این فداکاری سهیم هستند و خدمت به خانواده‌های معظم شهدا را توفیقی بزرگ و ادای دینی در برابر ایثار آنان می‌دانیم و هرچه برای این سرمایه های بزرگ انجام دهیم، در برابر بزرگی فداکاری آنان ناچیز است.

شایان ذکر است، در ادامه این مراسم، جمعی از اعضای خانواده معظم شهدای وزارت امور خارجه ضمن بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود، پیشنهادهایی را درباره سیاست خارجی و عملکرد وزارت امور خارجه مطرح کردند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه