توضیحات رییس کمیته انضباطی درباره اتفاقات رخ داده در لیگ برتر؛

حسن‌زاده: با قید فوریت به تخلفات رسیدگی می‌کنیم

حسن‌زاده: با قید فوریت به تخلفات رسیدگی می‌کنیم
رییس کمیته انضباطی درباره اتفاقات رخ داده در دیدار های لیگ برتر فوتبال در هفته های نخست توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ابوالفضل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، درباره اتفاقات و تخلفات رخ‌داده در دیدارهای آلومینیوم و شمس‌آذر و همچنین استقلال و سپاهان اظهار داشت: با توجه به اتفاقات و مواردی که در جریان این مسابقات رخ داده، کمیته انضباطی منتظر دریافت گزارش‌های رسمی ناظران و مقامات برگزاری مسابقات است. طبیعتاً پس از وصول گزارش‌ها، موضوعات مطرح‌شده در اسرع وقت بررسی خواهد شد.

وی افزود: کمیته انضباطی با قید فوریت گزارش‌ها و مستندات مربوط به این دیدارها را بررسی و در صورت احراز تخلف، مطابق مقررات و ضوابط انضباطی فوتبال تصمیم‌گیری خواهد کرد.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تأکید کرد: در رسیدگی به این موارد، گزارش‌های رسمی ناظران مسابقات و مستندات موجود مبنای بررسی قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم فرآیند رسیدگی با سرعت و دقت لازم انجام شود.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه