دیدار نخست‌وزیر قطر با عراقچی

دیدار نخست‌وزیر قطر با عراقچی
نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر امروز پنجشنبه با سید عباس عراقچی دیدار کرد.

 به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

وزیر خارجه کشورمان امروز میزبان هیات قطری است و تصاویری از ورود و دیدار و رایزنی با هیات قطری منتشر کرده است.

براساس اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، این سفر در چارچوب رایزنی‌های مستمر ایران- قطر برای گسترش روابط دوجانبه و تقویت صلح و امنیت منطقه صورت می‌گیرد. 

اسماعیل بقائی با اشاره به مساعی جمیله قطر در ماه‌های اخیر برای کمک به جلوگیری از تشدید تنش‌ در منطقه متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، تصریح کرد: نخست‌وزیر قطر در دیدار با مقام‌های کشورمان درباره ادامه تلاش‌ها و ابتکارات میانجی‌گرایانه قطر و دیگر تحولات منطقه بحث و تبادل نظر خواهد کرد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه