logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

پایان «آتش سوزی‌ها» با ۲۲ هزار مخاطب و ۱۴ میلیارد تومان فروش

پایان «آتش سوزی‌ها» با ۲۲ هزار مخاطب و ۱۴ میلیارد تومان فروش
اجرای نمایش «آتش سوزی‌ها» به نویسندگی وجدی معود و کارگردانی مرتضی میرمنتظمی با میزبانی بیش از ۲۲ هزار مخاطب روز یکشنبه هشتم شهریور به اجرای خود در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر پایان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «آتش سوزی‌ها» به نویسندگی وجدی معود و کارگردانی مرتضی میرمنتظمی که از روز ۳۱ تیر با بازی (به ترتیب ورود به صحنه) ستاره پسیانی، عباس جمالی، ریما رامین فر، رضا بهبودی، علیرضا جعفری، فرنوش نیک اندیش، محمدعلی ابراهیمی، فرزانه میدانی، کوثر میرزانژاد، اکبر سلمانی، مهشید زبردست، هادی احمدی و بهرام ابراهیمی در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفته بود شامگاه روز یکشنبه هشتم شهریور با مجموع ۳۹ اجرا، میزبانی از ۲۲ هزار و ۲۸ مخاطب و فروشی معادل ۱۳ میلیارد و ۹۸۸ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به اجرای خود در این مجموعه پایان داد.

مرتضی میرمنتظمی طراح و کارگردان نمایش «آتش سوزی ها» نیز هم‌زمان با پایان اجراهای عمومی این اثر نمایشی که با استقبال مخاطبان در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت، دل نوشته ای را منتشر کرد.

در متن منتشر شده از سوی مرتضی میرمنتظی آمده است: تئاتر، تئاتر، تئاتر؛ تئاتر مهم است. تئاتر ارزشمند است. تئاتر ضروری است. تئاتر، زندگی‌ست. و چه خوشبخت بودم که در «آتش‌سوزی‌ها» کنار گروهی ایستادم که این را با تمام وجودشان می‌فهمیدند. گروهی که تئاتری بودند؛ نه فقط در عنوان و شناسنامه، که در نگاهشان، در وسواسشان، در خستگی‌ها و دل‌نگرانی‌هایشان و در عشقشان به صحنه.

آدم‌هایی که برای یک لحظه‌ درست روی صحنه، ساعت‌ها تمرین کردند؛ برای یک میزانسن، بارها تکرار کردند؛ برای یک کلمه، یک سکوت، یک نگاه، وسواس به خرج دادند. بارها خسته شدند، شک کردند و از خودشان گذشتند، اما هر بار دوباره به صحنه برگشتند.

حالا که اجراها به پایان رسیده، بیش از هر چیز دلم می‌خواهد از این گروه و تک‌تک آدم‌هایش حرف بزنم؛ چون آنچه ساخته شد، حاصل قلب و جان همه‌ ما بود. من به این گروه افتخار می‌کنم.

«آتش‌سوزی‌ها» تمام شد و صحنه آرام گرفت. ما از هم فاصله خواهیم گرفت و هر کدام به مسیر خودمان خواهیم رفت، اما چیزی از این گروه، از این روزها، از این صحنه و از این عشق، برای همیشه با ما خواهد ماند.

به همه‌ اعضای گروه «آتش‌سوزی‌ها»؛ بازیگران، طراحان، عوامل و تمام کسانی که بی‌ادعا پشت و روی صحنه ایستادند: ممنونم که بودید. ممنونم که جنگیدید. ممنونم که باور کردید. و بیشتر از همه، ممنونم که تئاتری بودید و قلبتان برای تئاتر می‌تپید.

تا وقتی چنین قلب‌هایی می‌تپند، چراغ تئاتر خاموش نخواهد شد. تئاتر مهم است. تئاتر ارزشمند است. تئاتر ضروری است. تئاتر، زندگی‌است. تئاتر، تئاتر، تئاتر و و هزاران بار تئاتر.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه