logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  2. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  3. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  4. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  5. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  6. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  7. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  8. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  9. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  10. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  11. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  12. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  13. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  14. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  15. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  16. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  17. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  18. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  19. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  20. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم

موسوی‌مقدم:

شهادت یک «مرگ تاجرانه» است؛ شهید با این معامله الهی به سود ۱۰۰ درصدی می‌رسد

شهادت یک «مرگ تاجرانه» است؛ شهید با این معامله الهی به سود ۱۰۰ درصدی می‌رسد
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهادت نوعی مرگ تاجرانه و معامله‌ای با خداوند است، گفت: شهید در این تجارت الهی، جان و مال خود را تقدیم می‌کند و در مقابل بهشت را به دست می‌آورد و نام و یاد و راه او برای همیشه در تاریخ ماندگار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین «سیدرمضان موسوی مقدم» در آیین تکریم و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای جنگ رمضان که صبح امروز (سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ ) برگزار شد؛ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام به ویژه امام راحل و قائد شهید امت، اظهار داشت: از حضرت آیت‌الله‌العظمی سیستانی و بیت مبارک ایشان، همچنین جناب آقای شهرستانی و حاج‌آقای محقق و همه برادرانی که در این مراسم حضور داشتند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به تعبیر امام خمینی (ره) که «شهادت هنر مردان خداست»، گفت: شهادت نوعی مرگ است، اما یک مرگ تاجرانه؛ یعنی در آن سود و زیان مطرح است. خداوند در قرآن می‌فرماید «إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَیٰ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ»؛ این یک خرید و فروش است که انسان تاجر موفق بتواند سود کامل ببرد و این هنر شهید است که این مرگ عادی را به یک معامله تاجرانه با سود ۱۰۰ درصد تبدیل می‌کند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید با بیان اینکه در این معامله، خریدار ذات اقدس الهی است، افزود: هر کسی توانست در این تجارت سود ببرد، نام و یاد و راه او برای همیشه تاریخ دوام پیدا خواهد کرد و نسل به نسل منتقل می‌شود.

موسوی‌مقدم با نقل خاطره‌ای از یک سفر تبلیغی به یکی از کشور‌های اسکاندیناوی گفت: در قبرستانی در آنجا تابلویی به چشمم خورد که روی آن نوشته بود: «ای ایستاده بر کنار قبر من، از کار من در شگفت مباش. دیروز من هم مثل تو ایستاده بودم و امروز در درون قبر خود هستم. پس مغرور مباش و با مردم به خوبی رفتار کن، متواضع باش و تلاش کن و خدا را بهترین رفیق خود بدان».

وی ادامه داد: این تابلو نشان می‌دهد که هر کسی از این دنیا می‌رود به نوعی می‌داند که مقبول است یا زیان دیده است. شهیدان در این سبقت زندگی، از همگان سبقت گرفتند و با این معامله الهی به سرمنزل مقصود رسیدند.

حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین علی (ع) که می‌فرماید «إِنَّ أَکْرَمَ الْمَوْتِ الْقَتْلُ»، تأکید کرد: حضرت علی (ع) فرمودند اگر هزار ضربت بر فرق من فرود آید بهتر از مرگ طبیعی است؛ یعنی مرگ تاجرانه و سودآور.

وی در پایان خطاب به خانواده‌های معظم شهدا گفت: می‌دانم از دست دادن عزیزانتان سخت است، اما آن سوی سکه را نگاه کنید که عزیزان شما به آرزو‌های بلندشان رسیدند. خداوند در ازای این شهادت به آنان بهشت خواهد داد؛ جایی که همه خوبی‌ها و لطافت‌های حیات در آن جمع است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه