logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

طرح جدید دولت فرانسه برای خدمت سربازی در ارتش

طرح جدید دولت فرانسه برای خدمت سربازی در ارتش
دولت فرانسه به منظور تامین پرسنل ارتش، اجرای طرح جدیدی برای خدمت سربازی داوطلبانه را آغاز کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرانسه در هفته جاری یک برنامه جدید خدمت سربازی داوطلبانه را برای جذب نیروی بیشتر در ارتش آغاز می‌کند.

به گزارش یورونیوز، در این برنامه جدید 3000 جوان یک دوره 10 ماهه خدمت در ارتش، نیروی هوایی یا نیروی دریایی را آغاز خواهند کرد.

شرکت‌کنندگان ابتدا حدود یک ماه آموزش نظامی مقدماتی را می‌گذرانند. این دوره شامل نظم و انضباط، سرودهای نظامی و کار با سلاح می‌شود و پس از آن، آنها به یک واحد اختصاص داده می‌شوند. دولت محل اقامت، غذا و لباس را برای این نیروها تأمین می‌کند. علاوه بر این، داوطلبان تقریباً 800 یورو در ماه دریافت می‌کنند.

این برنامه جدید جایگزین خدمت ملی جهانی می‌شود که اکنون لغو شده است. اولین شرکت‌کنندگان بر اساس درخواست‌ها و انگیزه‌شان انتخاب شدند، مدرک دانشگاهی برای این منظور الزامی نبود و برای گروه اول، مأموریت‌ها منحصراً در داخل فرانسه برنامه‌ریزی شده‌اند.

دولت قصد دارد در ابتدا این برنامه را به 10 هزار داوطلب در سال گسترش دهد. انتظار می‌رود تا سال 2035 این تعداد به 50 هزار نفر افزایش یابد. برای نیروهای مسلح فرانسه، این امر همچنین به استخدام پرسنل جدید مربوط می‌شود.

کسانی که خدمت را به پایان می‌رسانند، می‌توانند بعداً در ارتش یا نیروهای ذخیره مشغول به کار شوند.

ژنرال ژاک دو مونتگروس، که از ژوئیه 2026 رئیس ارتش فرانسه بوده است، در اولین دستورالعمل سیاسی خود، در کنار تغییرات فناوری و استراتژیک، صراحتاً از توسعه جمعیتی به عنوان یک چالش بلندمدت یاد کرد.

وی تاکید کرد که ارتش باید توانایی خود را در جذب و حفظ پرسنل تضمین کند و ارتباط نزدیکی با مردم فرانسه داشته باشد.

بازگشت به خدمت اجباری سربازی در حال حاضر بعید به نظر می‌رسد.

هزینه‌ها نیز گسترش بالقوه را محدود می‌کنند. طبق اعلام دولت فرانسه، در مجموع 2.3 میلیارد یورو برای خدمت نظامی جدید بین سال‌های 2026 تا 2030 در نظر گرفته شده است. از این مبلغ، 1.4 میلیارد یورو به تنهایی به زیرساخت‌های پادگان‌ها اختصاص داده شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه