رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش:

کنکور حذف نمی‌شود

کنکور حذف نمی‌شود
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت: کنکور به تمام معنی حذف نخواهد شد و رقابت در رشته‎های شاخص دانشگاه‎های مطرح همچنان باقی خواهد ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، عبدالرسول عمادی با اشاره به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور، افزود: امسال نیز همانند سال گذشته تاثیر 25 درصدی را در کنکور خواهیم داشت. هر چند که میزان این درصد سالانه باید رو به افزایش باشد، بنابراین ما خواستار افزایش 10 درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در سال آینده بودیم که به تصویب نرسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان این که دروس سه سال متوسطه در کنکور اثرگذار خواهد بود، یادآور شد: برای این که دانش‎آموزان بتوانند وارد دانشگاه شو

ند، سه شیوه وجود دارد که اولی براساس سوابق تحصیلی است، دوم فرد علاوه بر سوابق تحصیلی در کنکور نیز شرکت می‎کند و در حالت سوم فرد فقط در کنکور شرکت می‎کند که امیدواریم در سال‎های آینده این اختیار در کشور ایجاد شود و هرکس بر اساس شرایط خود عمل کند.

عمادی درباره پرداخت معوقات فرهنگیان نیز خاطرنشان کرد: طی رایزنی‎های صورت گرفته، معوقات همکاران در حوزه آموزش و پرورش پرداخت خواهد شد، چون این مهم بخش عمده‎ای از انگیزه همکاران در جهت ارائه خدمات مطلوب‎تر را تشکیل می دهد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه