logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

جوکار در گفتگو با دانا:

آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
نماینده مردم گفت: اخراج کامل نظامیان آمریکایی از عراق به نفع تمام منطقه است زیرا این فرصتی است تا امنیت منطقه با محوریت کشورها و ملت های منطقه بارتعریف شود.

محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به خروج آمریکا از عراق گفت: اخراج نیروهای نظامی آمریکا از عراق نتیجه مقاومت ملت عراق است.

وی با اشاره به وحدت و انسجام جبهه مقاومت افزود: ملت عراق به خاطر عهدی که با فرماندهان شهید جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس داشتند متحد و منسجم اخراج آمریکا از عراق را به مطالبه عمومی تبدیل کردند.

این نماینده مجلس با اشاره به خسارت های گسترده حضور نظامی آمریکا در عراق ادامه داد: آمریکا با حضور بیش از ۲ دهه خود در عراق جنایات گسترده ای در این کشور مرتکب شد، هزاران نفر کشته، زخمی و آواره شدند و ویرانی و خسارت های اقتصادی بسیاری بر جا ماند.

جوکار با اشاره به اینکه آمریکا برای توجیه دخالت های نظامی خود در عراق به ایجاد اختلاف بین مردم این کشور و حمایت از گروه‌های تروریستی پرداخت عنوان کرد: القاعده و داعش را آمریکا در عراق به وجود آورد تا به مقاصد خود برسد، این گروه های تروریستی تحت حمایت آمریکا فجیع ترین جنایات را علیه ملت عراق مرتکب شدند.

جوکار با بیان اینکه جبهه مقاومت و عهد ملت عراق با آن موجب شد ریشه تروریست های تکفیری در عراق خشکانده شود، تاکید کرد: فرماندهان مقاومت در مبارزه با تروریست های مورد حمایت آمریکا طعم شکست را به آمریکایی ها چشاندند.

نماینده مردم یزد در مجلس با بیان اینکه خروج نظامیان آمریکایی از عراق تنها برای این کشور دستاور نیست ادامه داد: اخراج کامل نظامیان آمریکایی از عراق به نفع تمام منطقه است زیرا این فرصتی است تا امنیت منطقه با محوریت کشورها و ملت های منطقه بارتعریف شود.

جوکار خاطرنشان کرد: حضور آمریکا  در منطقه غرب آسیا به بهانه تامین امنیت بوده ، اما رفتارها و اقدامات آن اصلی ترین عامل ایجاد تنش در منطقه است.

این نماینده مجلس یادآور شد: آمریکا چاره جز ترک منطقه ندارد و به زودی مجبور به خروج از غرب آسیا خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه