logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

ضرورت اتخاذ تدابیر هماهنگ برای تثبیت قیمت کالاهای مشمول طرح کالابرگ

ضرورت اتخاذ تدابیر هماهنگ برای تثبیت قیمت کالاهای مشمول طرح کالابرگ
رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت بر ضرورت اتخاذ تدابیر هماهنگ برای تثبیت قیمت کالاهای مشمول طرح کالابرگ تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۱۲مهرماه ۱۴۰۵ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و در جریان آن، مهم‌ترین موضوعات اجرایی و سیاست‌های دولت در حوزه‌های مختلف مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در این جلسه با قدردانی از تلاش‌ها و افتخارآفرینی ورزشکاران و مدال‌آوران کشور در مسابقات آسیایی ژاپن و همچنین درخشش دانش‌آموزان در المپیاد نجوم، کسب این موفقیت‌ها را موجب خرسندی ملت ایران دانست و اظهار کرد: در شرایطی که کشور با مسائل و چالش‌های مختلف مواجه است، کسب چنین دستاوردهایی از سوی جوانان و نوجوانان کشور شایسته تقدیر و حمایت جدی است.

پزشکیان بر ضرورت فراهم کردن زمینه مناسب برای استقبال شایسته از قهرمانان ملی تأکید کرد و از وزیر ورزش و جوانان و وزیر کشور خواست با هماهنگی استانداران، برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری مراسم استقبال شایسته از ورزشکاران مدال‌آور و افتخارآفرین کشور در استان‌های محل زندگی آنان انجام شود.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به ضرورت استمرار حمایت از قهرمانان ملی پس از پایان دوران قهرمانی، تصریح کرد: نباید اجازه داد ورزشکارانی که برای کشور افتخارآفرینی کرده‌اند، پس از پایان دوران قهرمانی در مسیر زندگی با مشکلات مواجه شده یا در چرخه مسائل روزمره فراموش شوند. حمایت از قهرمانان نباید صرفاً به دوران فعالیت حرفه‌ای آنان محدود شود و لازم است پس از این دوره نیز مورد توجه و حمایت ویژه قرار گیرند.

پزشکیان در همین راستا، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر ورزش و جوانان را مأمور کرد با همکاری یکدیگر، طرح و برنامه‌ای جامع برای حمایت پایدار از قهرمانان و مدال‌آوران کشور در دوران پس از قهرمانی تدوین و ارائه کنند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت بازنگری در نحوه تخصیص منابع و اولویت‌بندی رشته‌های ورزشی تأکید کرد و گفت باید توجه ویژه‌ای به رشته‌هایی شود که ظرفیت بیشتری برای کسب مدال و افتخارآفرینی در عرصه‌های بین‌المللی دارند.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌وری بیشتر از منابع و امکانات موجود در حوزه ورزش، خواستار اتخاذ رویکردی هدفمند در سیاست‌گذاری و تخصیص اعتبارات شد و تأکید کرد: در برخی رشته‌ها با وجود صرف منابع قابل توجه، دستاورد قابل‌توجهی برای کشور حاصل نمی‌شود، در حالی که در برخی رشته‌ها با هزینه‌های به‌مراتب کمتر، افتخارات و مدال‌های بیشتری برای ایران به دست می‌آید. از این رو، سیاست‌گذاری در حوزه ورزش باید مبتنی بر ظرفیت‌ها، نتایج، مزیت‌های ملی و بهره‌وری منابع باشد.

در ادامه جلسه وزیر ورزش و جوانان گزارشی جامع از وضعیت تیم‌های اعزامی جمهوری اسلامی ایران به رقابت‌های آسیایی ژاپن و آخرین وضعیت ورزشکاران اعزامی ارائه کرد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از جلسه هیئت دولت، بر ضرورت اتخاذ تدابیر هماهنگ برای تثبیت قیمت کالاهای مشمول طرح کالابرگ تأکید کرد.

بر این اساس دکتر پزشکیان دستور تشکیل کمیته‌ای متشکل از رئیس کل بانک مرکزی، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر کشور و شهردار تهران را صادر کرد تا با بررسی ابعاد مختلف موضوع، سازوکارهای لازم برای تثبیت قیمت کالاهای مشمول کالابرگ را تدوین و زمینه اجرای هماهنگ این سیاست در سراسر کشور فراهم شود.

رئیس‌جمهور همچنین بر استفاده از ظرفیت مدیریت شهری و هماهنگی شهرداری‌ها در استان‌های مختلف برای اجرای مؤثر این برنامه تأکید کرد.

تأکید بر اجرای طرح «سه‌شنبه‌های بدون خودرو»

وی همچنین با تأکید مجدد بر اجرای طرح «سه‌شنبه‌های بدون خودرو» در دستگاه‌های اجرایی، خواستار همراهی و مشارکت کارکنان دستگاه‌های دولتی برای تکمیل و نهادینه‌سازی این طرح شد.

در ادامه جلسه هیئت دولت، پنج مصوبه در حوزه‌های بین‌المللی، جبران خسارت‌های ناشی از حوادث طبیعی، همکاری‌های حقوقی، حمایت از نخبگان ایرانی خارج از کشور و ساماندهی مداخلات دستگاه‌های اجرایی در محلات و حاشیه شهرها به تصویب رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه