logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

رقابت ۵۸ نماینده از ۳۷ کشور در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قرآن


رقابت ۵۸ نماینده از ۳۷ کشور در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات قرآن
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف از برگزاری داوری مرحله نیمه‌نهایی چهل‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران با حضور ۵۸ نماینده از ۳۷ کشور در روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده رئیس مرکز قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در اینباره اظهار کرد: چهل‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران با هدف نشر معارف قرآن کریم، تحکیم اتحاد امت اسلامی و تکریم قاریان و حافظان برگزیده جهان اسلام برگزار می‌شود و در این دوره، آقایان در رشته‌های حفظ کل، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل و بانوان در رشته‌های حفظ کل و قرائت ترتیل با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: پس از انجام مرحله غربالگری و برگزاری مرحله مقدماتی، ۵۸ نماینده از ۳۷ کشور به مرحله نیمه‌نهایی راه پیدا کردند.

نوری‌زاده گفت: مرحله مقدماتی در آذرماه سال ۱۴۰۴ به صورت غیرحضوری برگزار شد و پس از داوری تلاوت‌ها و ارزیابی شرکت‌کنندگان، نمایندگان راه‌یافته به مرحله نیمه‌نهایی مشخص شدند.

وی با اشاره به برگزاری داوری مرحله نیمه‌نهایی در روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه اظهار کرد: در این مرحله ۳۹ شرکت‌کننده در بخش آقایان و ۱۹ شرکت‌کننده در بخش بانوان حضور دارند و داوری آثار آنان به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف افزود: پس از پایان داوری مرحله نیمه‌نهایی، راه‌یافتگان به مرحله نهایی مشخص خواهند شد و مرحله نهایی این دوره، در صورت مناسب بودن شرایط، به صورت حضوری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وری‌زاده درباره تأخیر ایجادشده در زمان‌بندی این دوره از مسابقات نیز گفت: به دلیل رویدادهای مهم کشور از جمله جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان)، توطئه‌های دشمن در دی‌ماه سال گذشته و همچنین شهادت رهبر معظم انقلاب و جمعی از یاران ایشان، زمان‌بندی برگزاری مسابقات با تأخیر مواجه شد.
وی ادامه داد: با تصمیم رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برای پیگیری جدی‌تر برنامه‌های قرآنی، برگزاری مسابقات با جدیت دنبال شد و مقرر شد امسال هر دو دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، یعنی دوره گذشته و دوره جاری، برگزار شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه