logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست درازی عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

دانا گزارش می دهد؛

"مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!

"مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
سلبریتی هایی که روزی با اسم رمز "مهسا" در کشور آشوب " زن، زندگی، آزادی" به راه انداختند حالا با سکوت در برابر ترور یک زن نخبه ایرانی رسوایی جدیدی برای خود رقم زدند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهادت معاون اجتماعی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در عملیات تروریستی در زاهدان در حالی اتفاق افتاد که جریان غربگرا، رسانه های ضد انقلاب و اپوزیسیون همواره در طول دهه های اخیر جمهوری اسلامی ایران را به نادیده گرفتن حقوق‌زنان متهم کرده است.

همواره اتهام زنی به جمهوری اسلامی در نابرابری حقوق زنان و‌مردان در دستیابی به پیشرفت و جایگاه های اجتماعی به یک ابزاز تبلیغاتی ضد نظام تبدیل شده‌است.

در مقابل، اما تنها نام "مهسا" به رمز آشوب خیابانی برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در کشور استفاده می شود تا به بهانه اشک تمساح برای نظام هزینه سازی کرده و طمع دشمنان را برانگیخته کنند.

نصرت افتخاری، بانوی نخبه، انقلابی، دغدغه مندی و بومی بود که به جرم خدمت رسانی صادقانه و بدون چشم داشت به طوایف محروم و حاشیه نشین زاهدان به ترور شد تا سندی باشد بر حقوق بشر دروغین دشمنان ملت ایران که با شعارهای به دنبال بزک کردن آزادی دروغین برای زنان این کشور هستند.

نقش اجتماعی یکسان زن و مرد در جمهوری اسلامی

با وجود تبلیغات گسترده ضد انقلاب و‌ اپوزیسیون، زنان در نقش های اجتماعی در نظامی جمهوری اسلامی ایران با مردان برابر هستند با این حال، اما با تبلیغات دروغین رسانه های غربی تلاش گسترده برای تحریک و واکنش زنان به ایجاد وجود نابرابری برای ایجاد موج آشوب در کشور همواره در دستور کار ضد انقلاب بوده است.

جریانی که امروز در برابر ترور یک زن ایرانی نخبه سکوت کرده و خفه خوان گرفته است، حاضر نیست اعتراف کند که زن مسلمان ایرانی می تواند تهدیدی برای دشمنان تبدیل شود تا جایی که عملیات تروریستی حذف و به شهادت رساندن وی در دستور کار قرار گیرد.

سکوت مدعیان حمایت از حقوق زنان در ایران، خود مهر تاییدی بر ادعاهای دروغین آنهاست.

سلبریتی هایی که روزی با اسم رمز "مهسا" در کشور آشوب "زن، زندگی، آزادی" به راه انداختند امروز با سکوت در برابر ترور یک زن نخبه، رسوایی تازه ای برای خود رقم زدند.

دشمنان این ملت و تروریست ها ثابت کردند که برایشان زن و مرد، شیعه و سنی، بلوچ و غیر بلوچ تفاوتی ندارد، آنها تنها به دنبال ایجاد ناامنی، آشوب، کشتار، تجزیه ایران و غارت کشور هستند.

سکوت معنادار عبدالحمید در برابر ناامنی و ترور!

مولوی عبدالحمید، امام جمعه مسجد مکی زاهدان که بسته بودن تنگه هرمز توسط ایران را یک اقدام غیر انسانی عنوان کرده بود و دفاع انصارالله یمن از مردم این‌ کشور در برابر تجاوز مزدوران سعودی را اقدامی خوانده بود که دل هر مسلمانی را به درد می آورد، نسبت به ترور نصرت افتخاری در زاهدان، سکوتی تامل برانگیز در پیش گرفت. 

تروریست های جیش الظلم مسئولیت این اقدام را برعهده گرفت، اما عبدالحمید در سکوتی تامل برانگیز در قبال ننگ برادر کشی سکوت کرد.

این اقدامات تروریستی تاییدی است بر ادعای دروغین دشمنان ملت که با شعار کمک به مردم بر جان و امنیت ملت تاختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه