logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست درازی عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان؛

گردشگری روستایی، محور جدید توسعه اصفهان؛ ۱۵۰ رویداد در یک سال

گردشگری روستایی، محور جدید توسعه اصفهان؛ ۱۵۰ رویداد در یک سال
در حاشیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی و عشایری که در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است، معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان به تشریح برنامه‌های این استان در حوزه گردشگری روستایی و توسعه اقتصادی روستاها پرداخت.

معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی راه دانا؛ با اشاره به حضور استان اصفهان در این رویداد ملی گفت: نمایشگاهی که در حال حاضر در آن حضور داریم، بخشی از نمایشگاه بزرگ بین‌المللی تهران است. استان اصفهان از دو سال گذشته و با تأکید استاندار محترم، موضوع گردشگری و معرفی روستاهای استان را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در تشریح اقدامات انجام‌شده در این زمینه افزود: طی یک سال گذشته، ۱۵۰ رویداد روستایی در سطح روستاهای استان اصفهان برگزار کرده‌ایم. برگزاری این رویدادها نه تنها برای روستاییان اصفهان، بلکه برای مجموعه شهرهای استان و شهرهای کشور نیز ثمربخش بوده و باعث ایجاد رونق اقتصادی در داخل روستاها شده است.

سه دستاورد کلیدی رویدادهای روستایی

معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان در ادامه به دستاوردهای برگزاری این رویدادها اشاره کرد و اظهار داشت: ما شاهد توسعه گردشگری در مناطق روستایی بوده‌ایم، فروش محصولات روستایی افزایش یافته و رونق اقتصادی در روستاها ایجاد شده است. این سه دستاورد، نتیجه مستقیم برگزاری مستمر رویدادهای روستایی در سطح استان است.

وی با اشاره به تجربه موفق سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته، در استان اصفهان و در مجموعه نمایشگاه بین‌المللی اصفهان، مجمع گذر روستا را برپا کردیم که با استقبال بی‌نظیری مواجه شد. امسال نیز پس از دعوت معاونت محترم روستایی ریاست‌جمهوری، نمایشگاه اصفهان را در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار کردیم.

معرفی ظرفیت‌های اصفهان به سراسر کشور

معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان در تشریح اهداف حضور اصفهان در نمایشگاه تهران خاطرنشان کرد: رویکرد ما در این نمایشگاه، معرفی روستاهای استان اصفهان به مردم عزیز تهران و سراسر ایران است تا بتوانیم هم ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی این مناطق را به نمایش بگذاریم و هم محصولات ارگانیک روستایی را به عموم مردم معرفی کنیم.

وی با تأکید بر نقش این رویدادها در معرفی ظرفیت‌های کشور افزود: برگزاری این رویدادها و افزایش تعداد آن‌ها باعث می‌شود که روستاها و ظرفیت‌هایشان به عموم مردم نمایش داده شود و همه اطلاع پیدا کنند که چه ظرفیت‌های عظیمی در سطح کشور ما وجود دارد.

مهاجرت معکوس؛ هدف نهایی

معاون دفتر امور روستایی استانداری اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود به هدف نهایی این برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: برگزاری این رویدادها باعث می‌شود که یک رونق در روستا به وجود بیاید و شاهد مهاجرت معکوس به روستاها باشیم. ما امیدواریم با افزایش تعداد این رویدادها بتوانیم شاهد روستاهای پویا و شاداب‌تر باشیم.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده اظهار داشت: افزایش تعداد رویدادهای روستایی می‌تواند به تقویت اقتصاد محلی، ایجاد اشتغال پایدار و بهبود کیفیت زندگی روستاییان منجر شود و الگویی برای سایر استان‌های کشور باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه