logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

«رخصت» به شبکه افق آمد؛ ترویج فرهنگ پهلوانی در قاب تلویزیون

«رخصت» به شبکه افق آمد؛ ترویج فرهنگ پهلوانی در قاب تلویزیون
برنامه تلویزیونی صبحگاهی «رخصت» با محوریت ورزش زورخانه‌ای، فرهنگ پهلوانی را در میان مخاطبان ترویج می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برنامه صبحگاهی «رخصت» تولید جدید شبکه افق سیما، روی آنتن تلویزیون می‌رود. این برنامه با محوریت ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی، تلاش دارد فرهنگ پهلوانی را در میان مخاطبان ترویج کند.

سیدمحمدرضا نعمتی تهیه‌کننده این برنامه تلویزیونی درباره آن توضیح داد: رویکرد اصلی برنامه رخصت، ترویج فرهنگ پهلوانی و ارزش‌هایی مثل جوانمردی، اخلاق‌مداری و فروتنی، در کنار تشویق مخاطبان به ورزش کردن و آموزش این رشته‌ ورزشی است. هدف ما این است که با معرفی الگوهای پهلوانی و آموزش ورزش، به ارتقای سلامت جسم و روح جامعه کمک کنیم.

وی ادامه داد: تلاش کردیم با ترکیبی از ورزش و آموزش‌های کاربردی، گفتگوهای جذاب، معرفی الگوهای پهلوانی و ایجاد فضایی پرانرژی و صمیمی، صبحی بانشاط و امیدبخش برای مخاطبان رقم بزنیم تا در کنار کسب حال خوب، انگیزه بیشتری برای ورزش و زندگی سالم داشته باشند.

نعمتی درباره ساختار این برنامه تلویزیونی گفت: ساختار برنامه رخصت بر پایه ترکیبی از اجرا، آموزش ورزش و معرفی فرهنگ پهلوانی طراحی شده است. در کنار مجری، از حضور ورزشکاران بهره می‌بریم تا مخاطبان ضمن لذت بردن از فضای پرنشاط برنامه، با این ورزش‌ بیشتر آشنا شوند و آموزش‌های کاربردی دریافت کنند.

«رخصت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیدمحمدرضا نعمتی تولید شده و علی جلیل‌جو سرمربی تیم ملی ورزش‌های زورخانه‌ای، اجرای این برنامه را بر عهده دارد.

پخش برنامه «رخصت» از شنبه ۱۸ مهر آغاز شده و هر روز ساعت ۷ صبح از شبکه افق پخش می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه