رئیس اداره برق شهرستان ممسنی:
تخفیف 17 میلیونی اداره برق به 135 کشاورز نورآبادی
مطمئناً کشاورزانی که در خصوص صرفه جویی برق در ساعات اوج مصرف با اداره ی برق همکاری کنند از تشویق ها و تخفیف های ویژه ای برخوردار خواهند شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فرشید رستمی رئیس اداره برق شهرستان ممسنی در گفتگو با نورآنلاین بیان داشت: با توجه به رشد بار ، طبق پیش بینی های انجام شده ممکن است در تابستان 94 تامین کامل برق وجود نداشته باشد و در اوقاتی با قطعی برق مواجه شویم بنابراین برای جلوگیری از این کار نیاز به صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , نورآنلاین ,اوج مصرف در شهرستان مربوط به ساعات 12 الی 16 برمیگردد و حدود 50 درصد برق مصرفی مربوط به کشاورزان است.
,توقع می رود کشاورزان به گونه ای کشت کنند که نیاز به آبیاری کمتری باشد همچنین در ساعت اوج مصرف از روشن کردن تلمبخانه جدا خودداری کنند تا باعث کاهش مصرف برق شود .
,
اداره برق شهرستان بیش از 900 مشترک کشاورز دارد که تنها 180 مشترک مجهز به کنتور هوشمند هستند. این کنتور ها به صورت خودکار در ساعت اوج مصرف( 12- 16) قطع می شوند اما مابقی مشترکان از کنتورهای معمولی استفاده می کنند و نیاز است در ساعات اوج مصرف از روشن کردن تلمبه و آبیاری مزارع جدا خوداری کنند. مطمئناً کشاورزانی که در این خصوص با اداره ی برق همکاری کنند از تشویق ها و تخفیف های ویژه ای برخوردار خواهند شد برای مثال در سال گذشته به 135 کشاورز حدود 17 میلیون تومان تخفیف داده شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه