جشنواره هنرهای تجسمی در شهرستان خرم دره برگزار می شود
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: اگر مسئولین شهرستانی حمایت نمایند جشنواره هنرهای تجسمی را در شهرستان خرم دره برگزار خواهیم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نبض سحر، نشست مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان زنجان با هنرمندان واصحاب رسانه ی شهرستان خرم دره در محل سالن اجتماعات شهرداری خرم دره برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر،,ناصر مقدم در این جلسه گفت: در ایام دهه فجر نمایشگاهی جهت عرضه و فروش آثار هنری در فرهنگسرای امام خمینی (ره) استان برگزار خواهد شد و هنرمندان شهرستان خرم دره نیز می تواند آثار خود را در این نمایشگاه عرضه و به فروش برسانند .
,مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان زنجان در ادامه در جهت توسعه موسسات غیر دولتی اظهار داشت: علاقمندان می توانند برای دریافت مجوز آموزشگاه های فرهنگی و هنری تک منظور و چند منظوره ، آموزشگاه موسیقی ، خوشنویسی ، کانونهای آگهی و تبلیغاتی با مراجعه به استان مجوز فعالیت بگیرند.
,مقدم افزود: با توجه به اینکه اعتبار خرید کتاب نسبت به سالهای گذشته سه برابر شده اداره کل می تواند با ۳۰ درصد تخفیف و با ۳۰ درصد تیراژ کتاب های نویسندگان راخریداری نماید و نویسندگانی که کتابهای خود را در سال ۹۲ و ۹۳ به چاپ رساندند جهت خرید کتابهایشان مراجعه نمایند.
,وی در ادامه یاد آور شد: اگر مسئولین شهرستانی حمایت نمایند جشنواره هنرهای تجسمی را در شهرستان خرم دره برگزار خواهیم کرد.
,مقدم در پایان با اشاره به شکل گیری خانه هنر در استان از هنرمندان خواست در خانه هنرمندان استان ثبت نام نمایند و خبرنگاران نیز در خانه مطبوعات و خبرگزاری ها عضو شوند و مسائل خود را از این طریق پیگیری کنند .
,در این جلسه تعدادی از هنرمندان به نمایندگی به مطرح کردن مشکلات هنرمندان کردند :
,*فقدان فضای مناسب برای برگزاری کلاسهای فرهنگی وهنری.
,*مشکل الحاق هتل قدس به مجموعه فرهنگسرا.
,*استیجاری بودن ساختمان اداره شهرستان .
,*مشکل بیمه خبرنگاران وهنرمندان.
,*عدم عضویت هنرمندان پیشکسوت در صندوق حمایت وتکریم هنرمندان .
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه