ییس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایرانیان؛
کاهش آستانه تحمل مردم از دلایل اصلی نزاع در جامعه است
رییس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایرانیان گفت: کاهش آستانه تحمل مردم از دلایل اصلی نزاع در جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر کوروش محمدی در گفت و گو با خبرنگار اصفهان بیدار با بیان این مطلب افزود: افراد تحت تاثیر مشکلات رفتاری، تبعیض، بی عدالتی و بسیاری از روش های ناصحیح در زندگی آستانه تحمل خود را از دست می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار اصفهان بیدار,وی افزود: بسیاری از مشکلات ظرفیت تحمل و پذیرش افراد را خود به خود کاهش می دهد، افراد با کمترین مواجهه با مسائل و مشکلات اجتماعی واکنش های خشن از خود نشان می دهند. امروز نزاع خیابانی به یک موضوع نهادینه شده در رفتارهای مردم تبدیل شده است. افراد برای اینکه رفتارهای خود را کنترل کنند وارد نزاع می شوند.
,رییس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایرانیان با بیان اینکه خشونت مبنای نزاع است، اظهار داشت: اکثر نزاع های خانوادگی و خیابانی نشات گرفته از نزاع است. هنگامی که خشونت در جامعه تظاهر پیدا می کند به نزاع تبدیل می شود و امروز شاهد آمار بالای خشونت در جامعه هستیم و آنچه موجود است بیش از حد استاندار است. افراد گاهی برای کنترل هیجانات و پاسخ گویی به هیجانات منفی به خشونت متوسل می شوند.
,وی بیان کرد: خشونت رفتاری است که فرد آن را به صورت آشکار و پنهان بروز می دهد و باعث می شود به دیگران آسیب بزند؛ خشونت شامل اجتماعی، جنسی و اقتصادی می شود. هنگامی که می گوییم خشونتی غرض ورزانه بوده است زمانی است که در گذشته خصومتی با فرد مورد نظر بوده و اکنون به نزاع مبدل شده است. اگر فردی در اثر تصادف فوت کند خشونتی در کار نبوده است و یک بی احتیاطی مطرح می شود مگر اینکه این عمل با طرح و نقشه قبلی ایجاد شود.
,محمدی خاطر نشان کرد: هنگامی که اولین نشانه های خشونت در خانواده ایجاد می شود و بین والدین و فرزندان درگیری به وجود می آید در این هنگام افراد در خانواده الگوگیری می کنند و این موضوع در جامعه افزایش پیدا می کند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه