logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تدوین برنامه 7‌بخشی دولت برای اداره کشور در دوره محاصره اقتصادی

تدوین برنامه 7‌بخشی دولت برای اداره کشور در دوره محاصره اقتصادی
یک برنامه هفت‌بخشی برای اداره کشور در دوره محاصره اقتصادی تهیه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برنامه‌ای هفت‌بخشی برای اداره کشور در دوره محاصره اقتصادی تدوین شده و مصوبات لازم برای اجرای آن نیز به تصویب رسیده است؛ برنامه‌ای که اجرای بخش‌های مختلف آن به دستگاه‌های مشخص دولتی و حاکمیتی واگذار شده است.

بر اساس این برنامه، هر یک از هفت بخش به یک یا چند دستگاه مسئول سپرده شده و اقدامات مربوط به اجرای آن با همکاری مجموعه‌های اقتصادی دولت و سایر دستگاه‌های حاکمیتی در حال پیگیری است.

در این چارچوب، محدود بودن اطلاع‌رسانی درباره جزئیات برنامه به ملاحظات محرمانگی و مصلحت‌های مربوط به اعلام عمومی برخی اقدامات نسبت داده شده است.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به پیشبرد این برنامه اظهار کرد که مجموعه‌های مختلف اقتصادی دولت با همکاری سایر دستگاه‌های حاکمیتی، اجرای بخش‌های تعیین‌شده را دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه آثار این اقدامات در آینده نزدیک‌تر نمایان خواهد شد، بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول در اجرای برنامه تأکید کرد.

معاون وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به تجربه جنگ نظامی، مقاومت کشور را در دوره جنگ اقتصادی نیز حائز اهمیت دانست و اظهار کرد که باور مردم به وعده الهی، در کنار تلاش‌های دولت و همراهی مردم، در تقویت مقاومت اقتصادی کشور نقش خواهد داشت.

با وجود اعلام تدوین و تصویب برنامه هفت‌بخشی، جزئیات محورهای این برنامه، دستگاه‌های مسئول هر بخش، زمان‌بندی اجرا و شاخص‌های ارزیابی نتایج آن به‌صورت عمومی تشریح نشده است؛ موضوعی که ارزیابی دقیق ابعاد اجرایی و آثار اقتصادی این برنامه را به انتشار اطلاعات تکمیلی وابسته می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه