logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پلاک منطقه آزاد بوشهر رونمایی می‌شود

پلاک منطقه آزاد بوشهر رونمایی می‌شود
رئیس پلیس راهور فراجا از رونمایی پلاک بوشهر به‌عنوان هجدهمین منطقه آزاد کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، از رونمایی پلاک گذر موقت در شمار زیادی از مناطق آزاد کشور با هدف افزایش ظرفیت شماره‌گذاری خودرو خبر داد و اعلام کرد که فردا از پلاک منطقه آزاد بوشهر، به‌عنوان هجدهمین منطقه آزاد کشور، رونمایی می‌شود.

سردار حسینی با اشاره به سفر خود به استان بوشهر اظهار کرد: هدف اصلی این سفر، رونمایی از پلاک منطقه آزاد بوشهر است و امیدواریم مردم شریف استان بتوانند به‌نحو شایسته از مزایا و امتیازات مناطق آزاد بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد تابع قوانین و مقررات خاص خود هستند، افزود: یکی از ظرفیت‌های این مناطق، واردات برخی اقلام کالایی از جمله خودرو است. از سال گذشته، توسعه امکانات شماره‌گذاری در مناطق آزاد کشور را در دستور کار قرار دادیم و در همین چارچوب، اجرای مصوبه دولت درباره واردات خودروهای تا پنج سال زیر مدل در این مناطق آغاز شد؛ مصوبه‌ای که در بسیاری از مناطق آزاد کشور اجرایی و عملیاتی شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: در راستای افزایش ظرفیت شماره‌گذاری خودرو در مناطق آزاد، پلاکی با عنوان «پلاک گذر موقت مناطق آزاد» طراحی کردیم که در شمار زیادی از مناطق آزاد کشور از آن رونمایی شده است. هدف از طراحی این پلاک، افزایش ظرفیت شماره‌گذاری و فراهم کردن امکان استفاده از خودروها در چارچوب ضوابط تعیین‌شده است.

وی با اشاره به مدت اعتبار این پلاک گفت: خودروهای دارای پلاک گذر موقت مناطق آزاد به مدت دو سال امکان استفاده دارند و این مدت تا پنج دوره نیز قابل تمدید است.

فعالیت سامانه شناسایی سرعت‌های بحرانی در محورهای اصلی کشور

سردار حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، با تشریح عملکرد سامانه شناسایی سرعت‌های بحرانی، گفت: این سامانه حدود دو هفته است که به‌صورت آزمایشی فعالیت خود را در چند محور اصلی کشور آغاز کرده است. اجرای آزمایشی آن از محور تهران ـ قم شروع شد و سپس محورهای تهران ـ ساوه و ساوه ـ همدان به این طرح اضافه شدند. در هفته جاری نیز سامانه در محور اصفهان ـ قم، در مسیر منتهی به کاشان و اصفهان، فعال شده است.

وی با تأکید بر توانمندی این سامانه در شناسایی خودروهای متخلف اظهار کرد: سامانه شناسایی سرعت‌های بحرانی، خودروهایی را که با سرعتی بیش از ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر بر ساعت بالاتر از سرعت مجاز محور حرکت می‌کنند، شناسایی می‌کند و اطلاعات خودروی متخلف را به همراه تصویر آن برای تیم‌های مستقر در محدوده ۳۰ کیلومتری مسیر ارسال می‌کند.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: با استفاده از این سامانه، امکان رصد اقدامات تیم‌های عملیاتی نیز فراهم است و می‌توان بررسی کرد که خودروی شناسایی‌شده متوقف شده، مورد اعمال قانون قرار گرفته یا مشمول توقیف ساعتی شده است. به این ترتیب، فرایند شناسایی تخلف تا اقدام عملیاتی پلیس با قابلیت نظارت و پیگیری همراه خواهد بود.

سردار حسینی با اشاره به نتایج اولیه اجرای طرح گفت: از زمان راه‌اندازی سامانه، شمار قابل توجهی از خودروهای دارای سرعت بحرانی شناسایی و متوقف شده‌اند. همچنین تعدادی خودروی سرقتی و خودروهای دارای دستور قضایی، دستور توقیف یا شکایت نیز با بهره‌گیری از این ظرفیت شناسایی و کشف شده‌اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این سامانه می‌تواند برای استان‌هایی که با پدیده خودروهای شوتی مواجه هستند نیز ابزاری مؤثر و کارآمد در شناسایی و برخورد با تخلفات باشد و به ارتقای نظارت پلیس بر محورهای مواصلاتی کمک کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه