logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پاکستان خواستار خویشتنداری آمریکا و ایران شد


پاکستان خواستار خویشتنداری آمریکا و ایران شد
رئیس‌ جمهور پاکستان در دیدار با وزیر کشور روسیه، خواستار خویشتنداری آمریکا و ایران، عمل به تعهدات طرفین در چارچوب تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و رفع اختلافات از طریق گفتگو و دیپلماسی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان روز چهارشنبه از آمریکا و ایران خواست تا خویشتنداری پیشه کنند و به تعهدات خود ذیل «تفاهم‌نامه اسلام‌ آباد» که ژوئن گذشته حاصل شد، پایبند بمانند.

بر اساس بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست‌ جمهوری پاکستان، این درخواست هم‌ زمان با دیدار آصف علی زرداری، با ولادیمیر کولوکولتسف وزیر کشور روسیه، در پایتخت این کشور (اسلام‌ آباد) مطرح شد.

زرداری در جریان این دیدار، واشنگتن و تهران را به خویشتنداری برای حل‌وفصل مناقشات در غرب آسیا، عمل به تعهداتشان در چارچوب تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و رفع اختلافات از طریق گفتگو و دیپلماسی فراخواند.

وی بر اهمیت تضمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و دریای سرخ و همچنین ضرورت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها تأکید کرد.

گفتنی است که در ۱۷ ژوئن، واشنگتن و تهران «یادداشت تفاهم اسلام‌آباد» را امضا کردند که بر توقف عملیات نظامی و آغاز تمهیدات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز به روی کشتیرانی تأکید داشت. پس از آن و پیش از ازسرگیری درگیری‌ها در ژوئیه گذشته، اجرای این توافق‌نامه با کارشکنی های متعدد آمریکا متوقف شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه