فرانسه طبل تو خالی آزادی بیان است
روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: فرانسه طبل تو خال آزادی بیان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ندای ساحل؛ سجاد امیریان زاده روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه فرانسه طبل تو خال آزادی بیان است ،گفت: در فرانسه از آزادی بیان حرف میزنند اما همیشه مسلمانان محکوم هستند، بااینحال مدعی حمایت از رعایت از حقوق بشر در سایر کشورها است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه اطلاعرسانی ندای ساحل, ؛ سجاد امیریان زاده روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه فرانسه طبل تو خال آزادی بیان است ،گفت: در فرانسه از آزادی بیان حرف میزنند اما همیشه مسلمانان محکوم هستند، بااینحال مدعی حمایت از رعایت از حقوق بشر در سایر کشورها است.,ایشان در ادامه افزود:با توجه به ترس از پیشرفت اسلام که در منطقه اتفاق افتاده است، فرانسه با اقدامی که نشاندهنده ضعفشان است یعنی رسم کاریکاتور پیامبر اکرم(ص) میخواهند با خشمگین کردن مسلمانان تندرو آنها را وادار به کاری کنند که نشاندهنده چهرهای خشن از اسلام باشد و در نمونههایی میتوان گروگانگیری استرالیا را که به ایران انتصاب دادند و تشکیل گروهک تروریستی داعش که توطئههایی توسط اینها بوده است را نام برد.
,ایشان در پاسخ بهاحتمال حمله فرانسه به سوریه و تحرکات فرانسه در خاورمیانه گفت: احتمال اینکه فرانسه جرئت بدهند خیلی کم است و این حضور فرانسه یک عملیات روانی با همکاری آمریکا است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه