در بازکشت تروریستها از سوریه/

بازگشت یک گروه از تروریستها به بلژیک جنجال آفرین شد

بازگشت یک گروه از تروریستها به بلژیک جنجال آفرین شد
پس از بازکشت یک گروه از تروریستیهای مسلح از سوریه به بلژیک طی عملیاتی از سوی پلیس بلژیک این تروریستها محاصره و دو نفر از این گروه تروریستی کشته شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از جوانرود هه وال، به نقل از وبسایت کرد زبان (خه لک) پلیس بلژیک اعلام کرد: توسط پلیس بلژیک ، عملیات بزرگی را بر علیه یک گروه از تروریستهای تند رو مسلح متشکل از 10 نفر انجام شد که این گروه از سوریه به این کشور بازگشته و قصد انجام یک عملیات تروریستی بزرگ را در سر داشتند انجام گردید که در این عملیات دو نفر از تروریستها کشته شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, جوانرود هه وال,

 «اریک فان در سیپت» سخنگوی دادستانی بلژیک در یک کنفرانس خبری اظهار داشت: به فرمان دادگاه پلیس می بایست ده خانه در بروکسل را به دنبال اعضاء این گروه تروریستی حستجو می کرد ولی در حال گشت پلیس این گروه شروع به تیر اندازی کرده و درگیری آغاز گردید.

,

وی همچنین به این مسئله اشاره نمود که: تا کنون هیچ سندی مبنی بر ارتباط این گروه با  اتفاقات اخیر در فرانسه وجود ندارد.

,

همچنین اعلام شد: تحقیقات در مورد این گروه چند هفته ای بردوام خواهد بود و قرار است احتمال تهاجمات در روزهای آینده به جای خود باقی است.

,

کشور بلژیک ،فرانسه و انگلیس از بیشترین تعداد حضور در گروه های تروریستی در حال جنگ با نیرهای دولتی عراق و سوریه هستند و اکنون بازگشت این افراد به کشورهای خود موجب هراس مقامات اروپایی شده است. 

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه