رئیس محیط زیست زهک:
سرشماری پرندگان در استان از سیستان آغاز شد
رئیس محیط زیست زهک با بیان اینکه سرشماری استانی از سیستان آغاز شده است افزود: با حضور مدیر کل محیط زیست استان سرشماری پرندگان استان از سایت پرنده نگری سیستان آغاز گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهدی سراوانی رئیس محیط زیست زهک در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا از آغاز طرح سرشماری پرندگان در سیستان خبر داد.
سراوانی گفت: سرشماری پرندگان همه ساله از اواخر پاییز تا نیمه های فصل زمستان انجام می شود.
رئیس محیط زیست زهک با بیان اینکه سرشماری استانی از سیستان آغاز شده است افزود: با حضور مدیر کل محیط زیست استان سرشماری پرندگان استان از سایت پرنده نگری سیستان آغاز گردید.
سراوانی بیان داشت: این سرشماری همه ساله از جنوب استان آغاز و به شمال استان ختم می شده است که امسال از شمال استان و منطقه سیستان آغاز گردید.
وی ادامه داد: انواع اردک سرسبز، پرندگان کاکی، کشی، افچه نوک ،اکراس سیاه در این سرشماری مورد شمارش قرار گرفته که از بین اینها تعداد اردک سرسبز بیشتر از سایر پرندگان بوده است.
رئیس محیط زیست زهک گفت: با توجه به مهاجرت پرندگان که با آبیاری زمینهای کشاورزی و زراعی سیستان همزمان شد و این پرندگان با تعدا اندک به زمینهای کشاورزی جهت تغذیه وارد می شدند که مورد شمارش قرار نگرفتند ولی با این وجود در سایت پرنده نگری چاه نیمه آمار خوبی از پرندگان بدست آمد.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه