مسئول سابق بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز:

سناریوی ایجاد دوقطبی تروریسم یا پذیرش سب‌النبی محکوم به شکست است/ مسلمانان در مقابل توهین به پیامبر خود سکوت نخواهند کرد

سناریوی ایجاد دوقطبی تروریسم یا پذیرش سب‌النبی محکوم به شکست است/ مسلمانان در مقابل توهین به پیامبر خود سکوت نخواهند کرد
دامنه هتاکی‌های شنیع در سال‌های گذشته به دیگر ادیان مقدس مانند مسیحیت نیز کشیده شده بود و اعلام موضع اخیر پاپ فرانسیس درباره لزوم احترام نشریات به مقدسات دینی نشان می‌دهد پیروان دیگر مذاهب الهی نیز قرابتی با این حرکات گستاخانه که برخی لیبرال مسلکان افراطی برای مطرح کردن خود پیش گرفته اند، ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سازمان بسیج دانشجویی، مسئول سابق بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز ضمن محکوم کردن انتشار مجدد کاریکاتورهای موهن توسط نشریه فرانسوی چارلی ابدو اظهار داشت : دشمنان اسلام میخواهند با خودزنی و به بهانه حملات اخیر به دفتر این نشریه، جامعه مسلمانان را در دو قطبی پذیرش اهانت به مقدسات اسلامی و پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) یا اتهام حمایت از تروریسم قرار داده و آنان را مجبور به سکوت در برابر اهانت ها کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


کامران صدرجمالی با یادآوری قوانین اسلامی مجازات عوامل سب النبی گفت: حکم هتاکان به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) بر طبق قوانین اسلامی کمتر از اعدام نیست و کسانی که با برداشت‌های سطحی از مفهوم آزادی بیان، دست به تمسخر سخیفانه پیامبر 1.5 میلیارد مسلمان می‌زنند، خود عامل اصلی افراطی گری و این دست حملات هستند.

,
,


این فعال دانشجویی با اشاره به پروژه مظلوم نمایی نشریه هتاک به مقدسات اسلامی که پس از حملات اخیر به دفتر این نشریه بطور گسترده توسط رسانه های غربی کلید خورده است افزود جریان ضداسلامی و دستان پشت پرده صهیونیستی که نقش آن در این سناریوی دقیق به خوبی قابل مشاهده است، تلاش دارد به بهانه همدردی با قربانیان این حادثه و مقابله با تروریسم، اهانت به مقدسات اسلامی را به خورد افکار عمومی جهان دهد اما تظاهرات های گسترده مسلمانان در روزهای گذشته این سناریوی مضحک را از ابتدا با شکست مواجه کرده است.

,
,


صدرجمالی با اشاره به سابقه ننگین این نشریه اظهار داشت :دامنه هتاکی های شنیع در سال های گذشته به دیگر ادیان مقدس مانند مسیحیت نیز کشیده شده بود و اعلام موضع اخیر پاپ فرانسیس درباره لزوم احترام نشریات به مقدسات دینی نشان می دهد پیروان دیگر مذاهب الهی نیز قرابتی با این حرکات گستاخانه که برخی لیبرال مسلکان افراطی برای مطرح کردن خود پیش گرفته اند، ندارند.

,
,


مسئول سابق بررسی تحلیل بسیج دانشجویی صنعتی شیراز ضمن اعلام حمایت از تجمع اعتراضی دانشجویان در مقابل سفارت فرانسه در کشورمان گفت: دانشجویان، ملت ایران و مسلمانان جهان در مقابل این سناریوی ساده لوحانه سکوت نخواهند کرد و این اقدام شنیع را به نحو ممکن محکوم خواهند نمود.

,
,

 

,

وی همچنین هشدار داد: دولت فرانسه با حمایت خود از نشریه هتاک چارلی ابدو و مجبور کردن ایرانیان به کشف حجاب برای صدور ویزا، خشم میلیون‌ها مسلمان را به جان خود خریده است.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه