فرماندار گمیشان:

بی حرمتی به ساحت مقدس هر دینی، امری خلاف اخلاق است

بی حرمتی به ساحت مقدس هر دینی، امری خلاف اخلاق است
فرماندار گمیشان ضمن محکومیت حتاکان به ساحت مقدس پیامبر اسلام خواستار مجازات عاملین این اقدام شنیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ساحل گمیشان، فرماندار گمیشان گفت: بی حرمتی به ساحت مقدس هر دینی، امری خلاف اخلاق است ،به ویژه دین مبین اسلام که خاتمه دهنده و تکمیل کننده باقی ادیان الهی است. اهانت به پیامبر عظیم الشان اسلام از سوی هر نشریه باید محکوم شود و افرادی که دست به چنین اقدامات متوحشانه و بدوی می زنند باید در چارچوب قوانین آن کشورها شدیداً مورد ماخذه قرار گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ب, ساحل گمیشان,

 فرماندار گمیشان در ادامه افزود: امیدوارم این اقدامات  به طور جد پیگیری شود و تمام هتاکان به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام به مجازات عمل‌شان برسند.

,

 وی در پایان ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی در فرانسه عنوان کرد: زمانی که جامعه ما یک جامعه مدنی است و اسلام، دین مهربانی و رفعت است؛ باید درست ترین تصویر را از جامعه اسلامی بروز دهیم. مسلمانان جهان باید این عمل را محکوم کنند. ما نباید بگذاریم رفتار تروریستی عده‌ای تند رو، افراطی و اسلام ستیز باعث شود تا به بهانه تروریسم به پیامبر اسلام توهین کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه