نماینده مردم شهر ستان های گرمسار و آرادان در مجلس:

بودجه 94 کشور یک سوم به نفت وابسته است

بودجه 94 کشور یک سوم به نفت وابسته است
در جلسه بررسی مشکلات شهر ستان آرادان با حضور نماینده مردم شهر ستان های گرمسار و ارادان در مجلس شورای اسلامی - مدیر کل سازمان صنعت معدن و تجارت استان و فرماندرا ارادان و جمعی از مسئولین اجرایی شهر ستان در محل مسجد صاحب الزمان شهر آرادان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمسار آنلاین  در این جلسه فرماندار آرادان به تشریح مشکلات در بخش های مختلف صنعتی و معدنی و تجارت این شهرستان پرداخت . تامین بودجه لازم در جهت تامین زیر ساخت های شهر ک صنعتی آرادان، اسقرار واحد های با بازدهی بالاتر در شهرک صنعتی آرادان، ساماندهی منطقه صنعتی سید آباد آرادان، استقرار اداره صنعت معدن تجارت در شهر ستان ارادان، ساماندهی صنوف با تشکیل اتاق اصناف در اینش هر استان،  برگزاری بازارچه های صنفی در شهر ستان، افزایش ظرفیت اصناف در شهر ستان در بخش های کاربردی از مهمترین مشکلات یاد شده بود. در ادامه این جلسه بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت معدن تجارت استان به استقرار واحد شرکت توان با اشتغال زایی 300 نفر به صورت مستقیم در منطقه ده نمک ارادان به منظور توسعه و پایداری منطقه اشاره کرد و گفت: این پروزه با اعتبار حدود 400 میلیارد تومانی در حال اجرا است و باید از این ظرفیت استفاده کنیم. اسودی در ادامه رتبه ششم استان در بخش معدن اشاره کرد و گفت: شهر ستان آرادان به دلیل نزدکی به پایتخت باید راهکار هایی برای استقرار واحد های صنعتی بزرگی را اندیشید و در همین را ستا قیمت های زمین های شهرک صنعتی ارادان و این منطقه کاهش پیدا کرده است و زیر ساخت ها نیز فراهم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین ,

 درادامه غلام رضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و ارادان در مجلس شورای اسلامی به وابستگی یک سومی بودجه 94 به نفت اشاره کرد و گفت: نگاه مسئولین کشوری به استان و شهر ستان ها نگاه توسعه ای است و در این راه مجلس نیز با تایید قانون بیمه کارگران ساختمانی را کاهش داد تا فقط 15 درصد از عوارض ساختمانی در شهرداری صرف بیمه کار گران ساختمانی شود و موجب رونق ساخت و ساز خواهد شد .غلامرضا کاتب در ادامه از اختصاص بودجه خاص برای سرمایه در گردش بانک در بودجه سال 94 برای اعطای تسهیلات ویزه به بنگاه های صنعتی و اقتصادی نیز خبر داد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه