جشنواره محلی اربا دوشاب در روستای مازوپشت پره سر برگزار شد+ تصاویر
جشنواره محلی اربا دوشاب وانواع دم نوشهای گیاهی و شیرینی محلی و آش و صنایع دستی و سوغات به مناسبت سالروز فرار شاه ملعون در روستای مازوپشت از توابع بخش پره سر، به همت اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان رضوانشهر به نمایندگی از اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رضوان خبر ،جشنواره محلی اربا دوشاب وانواع دم نوشهای گیاهی و شیرینی محلی و آش و صنایع دستی و سوغات به مناسبت سالروز فرار شاه ملعون در روستای مازوپشت از توابع بخش پره سر، به همت اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان رضوانشهر به نمایندگی از اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر,“اربا” یا همان “امبرا” نام محلی میوه خرمالوی وحشی (جنگلی)می باشد که بصورت انبوه در جنگل های مناطق غرب گیلان می روید و اوایل پائیز فصل چیدن آن است که از زمانهای گذشته در رونق اقتصاد مردم این مناطق نقش بسزایی داشته است.
,رئیس میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری رضوانشهرهدف از برگزاری این جشنواره را علاوه برمعرفی جاذبه های فرهنگی ،طبیعی ،مذهبی و گردشگری ،احیاء آداب و رسوم و معرفی و حمایت از صنایع دستی منطقه،باتوجه به عرضه و فروش مستقیم این محصولات در نمایشگاه در راستای شعار جهانی گردشگری، مبنی بر توسعه جوامع محلی عنوان کرد.
,منصور هادی پور گفت:با برنامه ریزی در خصوص این گونه جشنواره ها و برگزاری آن می توان در راستای گردشگری سلامت(گردشگری درمان ،باتوجه به خاصیت محصول اربا دوشاب علاوه برمصرف غذایی که معمولا به صورت فرنی دوشاب ،حلوا دوشاب و برنج دوشاب و در فصل سرما بصورت برف دوشاب نیزاستفاده می شده و حتی در برخی از نواحی دوشاب را بر روی نان می مالند) گام برداشت.
,وی افزود :اربا دوشاب در رفع سوءهاضمه ،معده درد و همچنین کم خونی تاثیر به سزایی دارد و از این رومی توان بابرگزاری اینگونه جشنواره ها و حمایت از این محصول آن را در سبد سوغات شهرستان قرار داده وموجبات پیشرفت اقتصادای خانوار های روستایی را فراهم کرد.
,وی در خاتمه از حمایت جمیع مسئولان شهری ،استانی و منطقه ای از جمله فرماندار،امام جمعه ،فرماندهی انتظامی،بخشدارمرکزی و پره سر،اداره فرهنگ و ارشاد،سازمان صنعت و معدن و تجارت و مجمع امور صنفی و شورای اسلامی روستای مازوپشت و شرکت توسعه بوم گردی تالش دولاب و همچنین مدیریت شعب بانک اقتصاد مهر گیلان وعوامل اجرایی صداو سیمای مرکز گیلان در رضوانشهر تقدیر و تشکر کرد
,لازم به ذکر است عرضه دوشاب محلی، انواع آش، حلو و شیرینی جات و نان دست پخت، غذا های محلی، صنایع دستی و غیره در غرفه های محل بر گزاری این جشنواره با استقبال مردمی روبرو شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه