مشت محکم عاشقان محمد(ص) در بشرویه بر دهان ایادی غرب
مردم مسلمانان، متدین و عاشقان حضرت محمد(ص) شهرستان بشرویه در اعتراض به اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو در توهین به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) مسیر گلزار مطهر شهدای بشرویه تا میدان اصلی این شهر را راهپیمایی کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، به نقل از پیام بشرویه مردم مسلمانان، متدین و عاشقان حضرت محمد(ص) شهرستان بشرویه در اعتراض به اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو در توهین به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) مسیر گلزار مطهر شهدای بشرویه تا میدان اصلی این شهر را راهپیمایی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام بشرویه ,,
عاشقان و دلباختگان ائمه اطهار(ع) و حضرت محمد مصطفی(ص) ضمن محکومیت این اقدام موهن با شعارهای کوبنده " ای امت محمد به پا خیز، سکوت هر مسلمان خیانت است به قران، یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو وهمچنین شعارهای "مرگ برامریکا، مرگ بر اسرائل و مرگ بر منافین و کفار از ایادی غرب و مشرکین جهان برائت جستند.
,,
,
, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه