اخبار داغ

هدیه عجیب یکی از مدیران ارشد منطقه آزاد قشم به یک مقام دولت دهم

هدیه عجیب یکی از مدیران ارشد منطقه آزاد قشم به یک مقام دولت دهم
شنیده ها حاکی از ان است که یکی از مدیران ارشد منطقه ی آزاد قشم، یک ساختمان 4 طبقه به همراه 10 میلیارد تومان وجه نقد را به (ح_ب) بخشیده است.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، شنیده شده که یکی از مدیران ارشد منطقه آزاد قشم، یک ساختمان 4 طبقه به همراه 10 میلیارد تومان وجه نقد را به "ح _ب"  بخشیده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

خاطرنشان می شود (ح_ب) در دولت دهم معاون پست‌های کلیدی در دولت و  مناطق آزاد کشور و ویژه اقتصادی داشت.

, خاطرنشان می شود (ح_ب) در دولت دهم معاون پست‌های کلیدی در دولت و , خاطرنشان می شود (ح_ب) در دولت دهم معاون پست‌های کلیدی در دولت و , خاطرنشان می شود (ح_ب) در دولت دهم معاون پست‌های کلیدی در دولت و , مناطق آزاد کشور و ویژه اقتصادی داشت.,

لازم به ذکر است در اردیبهشت ماه سال 90 نامبرده با حکم دیوان عدالت اداری به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده بود .

, لازم به ذکر است در اردیبهشت ماه سال 90 نامبرده با حکم دیوان عدالت اداری به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده بود .,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه