ظ

فرماندار سرخس از پروژه های امور آب و فاضلاب شهرستان بازدید کرد

فرماندار سرخس از پروژه های امور آب و فاضلاب شهرستان بازدید کرد
ظهر امروز فرماندار سرخس به همراه جمعی از مسئولان شهرستان از روند اجرای پروژه های امور آب و فاضلاب بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از نسیم سرخس، حسین سنجرانی به همراه جمعی از مسئولان سرخس از پروژه های طرح آبرسانی به شهر سرخس، خط انتقال سد دوستی، محل احداث تصفیه خانه، مخزن آب شرب سرخس و اصلاح و توسعه شبکه آب شرب شهر سرخس بازدید و از نزدیک با روند اجرای پروژه ها آشنا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, نسیم سرخس,

 
فرماندار سرخس با تشکر از امور آبفای شهری سرخس در پیگیری و اجرای این پروژه های زیربنایی خواستار تسریع در اجرای پروژها و بهره مندی مردم مومن و ولایتمدار سرخس از آب شرب با کیفیت شد.

,
,

 

,

سنجرانی همچنین خواستار دیده شدن نیاز آبی کلیه روستاها، منطقه ویژه اقتصادی و پالایشگاه خانگیران در پروژه آبرسانی از سد دوستی شد.

,

 
در این بازدید همچنین مجتبی محمدزاده مدیر امور آبفای سرخس گفت: امیدواریم با حمایت فرماندار شهرستان تحول شگرفی در سقایی و آبرسانی به مردم مومن و ولایتمدار سرخس داشته باشیم.

,
,

 

,

وی گزارش کاملی از پروژه ها و اعتبارات مورد نیاز برای تسریع در اتمام پروژه ها و چالش های موجود ارائه کرد که فرماندار قول پیگیری و مساعدت داد.

,

 

,

انتهای پیام/گ

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه