بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه:

مهم‌ترین برنامه‌ بخش مرکزی لایروبی انهار کشاورزی آستانه‌اشرفیه است

مهم‌ترین برنامه‌ بخش مرکزی لایروبی انهار کشاورزی آستانه‌اشرفیه است
بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه از لایروبی و آماده‌سازی انهار کشاورزی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آستان‌خبر، فرامرز مصطفوی پیش از ظهر امروز در جمع دهیاران بخش مرکزی این شهرستان با اشاره به آماده‌سازی کشاورزان و شیار شخم برای سال زراعی جدید اظهار کرد: با توجه به‌ پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در زمینه کمبود آب زراعی، از اکنون دهیاران بخش مرکزی فعالیت‌های خود را برای برطرف شدن این مشکلات آغاز کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر, آستان‌خبر, آستان‌خبر,

وی لایروبی و آماده‌سازی انهار کشاورزی در سال زراعی جدید را مهم‌ترین برنامه‌ بخش مرکزی آستانه‌اشرفیه ذکر کرد و ادامه داد: امیدواریم همکاری‌ها برای تامین آب زراعی کشاورزی این بخش تداوم یابد.

,

بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه از فعالیت 57 دهیاری در روستاهای این بخش خبر داد و یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده تعداد هفت دهیاری جدید نیز در روستاهای تاسنده، کیسم جویکل، جو پشت، بیربنه بالا، بیربنه پائین، نوشر و لبشکاء این بخش راه‌اندازی شده است.

,

وی با بیان اینکه مجوز راه‌اندازی این دهیاری‌های جدید از سوی وزارت کشور صادر شده است، خاطرنشان کرد: نشست‌های لازم نیز با اعضای شوراهای اسلامی این روستاها برگزار شده است.

,

مصطفوی متذکر شد: با راه‌اندازی این دهیاری‌های جدید 90 درصد روستاهای بخش مرکزی آستانه‌اشرفیه از وجود دهیاری بهره‌مند می‌شوند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه