همزمان با 28امین سالگرد شهادت شهید دهقان:
یادواره شهید محمدحسین دهقان در روستای سرمزده برگزار شد
امام جمعه خلیل آباد گفت: شهدای ما همیشه طرفدار حق و حقانیت بوده اند و می توانند ما را به راه حق راهنمایی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از یار خراسانی ، یادواره شهید محمدحسین دهقان همزمان با 28امین سالگرد شهادت این شهید در زینبه ای که مزین به نام این شهید است در روستای سرمزده از توابع شهرستان خلیل آباد برگزار شد. در این مراسم برخی از مسئولین شهرستان ، خانواده های شهدا ، جانبازان و ایثارگران و اهالی روستا حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,شهید محمّد حسین دهقان آلالۀ سرخ دیگری بود از تبار سرخ جامگان که در ششم مرداد ماه سال 1350 در خانوادهای متدیّن و زحمتکش در روستای ولایت مدار سرمزده، شمیم سبز زندگی را بویید.
,وی چندین مرتبه با مسئولیتهای کمک آر پی چی زن و تخریبچی در میدان جنگ حضور به هم رساند. سرانجام در تاریخ 19/10/1365 در حالی که تنها پانزده بهار از عمر او می گذشت، بر اثراصابت ترکش خمپاره در معرکۀ نبرد کربلای 5 ، در منطقة عملیّاتی شلمچه به خیل عظیم شهیدان راه حق پیوست.
,پیکر مطهّرش پس از تشییع باشکوه توسّط مردم انقلابی و ولایتمدار روستای سرمزده، در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.
,حجت الاسلام ناهیدی ، امام جمعه شهرستان خلیل آباد در این مراسم ضمن گرامیداشت شهدای هشت سال دفاع مقدس بخصوص شهید محمدحسین دهقان اظهار داشت: زندگینامه و خاطرات شهدای خلیل آباد باید نشان دهنده راه ما باشد زیرا شهدای ما همیشه طرفدار حق و حقانیت بوده اند و می توانند ما را به راه حق راهنمایی کنند.
,وی در ادامه گفت: شهدای بزرگوار ما به خاطر رضایت پرودگار از بهترین سرمایه خود که جان عزیزشان بود گذشتند و ما هر چه داریم از برکت خون شهداست.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه