فرمانده انتظامی هریس خبر داد؛
کشف اشیاء عتیقه یک میلیارد ریالی در هریس
فرمانده انتظامی هریس از کشف اشیاء عتیقه و سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و آثار باستانی به ارزش تقریبی یک میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از هریس پویا سرهنگ پاسدار جعفر رزاقی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر فعالیت عده ای افراد سودجو در امر قاچاق اشیاء عتیقه درحوزه استحفاظی این شهرستان، ماموران به یک دستگاه خودرو سواری مظنون و توقیف آن را در دستور کار قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, هریس پویا,وی در ادامه خاطرنشان کرد: عوامل پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان در حال گشت زنی و سرکشی از محل های جرم خیز حوزه استحفاظی خودرو فوق را مشاهده و آن را توقیف و پس از بررسی مقادیری گوناگون اشیاء عتیقه و سنگهای قیمتی داخل یک عدد کیف دستی کشف و راننده را به اتفاق سه نفر سرنشین به همراه عتیقه جات مکشوفه جهت سیر مراحل قانونی به پلیس آگاهی شهرستان انتقال دادند.
,این مقام انتظامی در ادامه افزود: کارشناسان اداره میراث فرهنگی برخی از اشیاء مکشوفه را اصل و دارای ارزش تاریخی فرهنگی وغیر قابل قیمت گذاری و قسمتی را نیز تقلبی و جهت کلاهبرداری و سوء استفاده مالی اعلام نموده و ارزش تقریبی آن را معادل یک میلیارد ریال تعیین کردند.
,سرهنگ رزاقی گفت: با شکایت سازمان میراث فرهنگی متهمان به مرجع قضایی معرفی و با صدور قرار وثیقه مناسب روانه زندان شدند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه