logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

شوک کی روش؛ 4 بازیکن اصلی نیمکت نشین می شوند

شوک کی روش؛ 4 بازیکن اصلی نیمکت نشین می شوند
اگر امروز این بازیکنان را در ترکیب ایران دیدید، تعجب نکنید؛ وحید امیری، علیرضا جهانبخش، خسرو حیدری و سروش رفیعی.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناکارلوس کروش دیروز به دور از چشم همه و به صورت مخفیانه، ترکیب اصلی تمرین را چید. ترکیبی که اگر آن را بشنوید باورتان نمی شود. دیروز او دو بار ترکیب را در تمرین عوض کرد. او ترکیب اصلی را در نیم ساعت پایانی تمرین کنار هم گذاشت، بازیکنانی که شاید خودشان باورشان نمی شد در مهمترین بازی گروهی، از ابتدا در زمین باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این ترکیب او علیرضا حقیقی را فیکس گذاشت. در خط دفاعی یک تغییر ایجاد کرد و آن حضور خسرو حیدری به جای وریا غفوری بود. بدین ترتیب سید جلال حسینی و مرتضی پورعلی گنجی در میانه دفاع قرار گرفتند. مهرداد پولادی مثل دو بازی قبل مدافع چپ شد و در راست خسرو حیدری قرار گرفت. نکته اینجاست که خود خسرو تصور می کرد به هیچ وجه دفاع راست بازی نکند چون کروش نشان داده بود او را برای هافبک یا بال راست می خواهد. جالب اینجاست حیدری بعد از جام جهانی گفته بود از آنجا که در تیم باشگاهی اش دفاع راست بازی می کند، در تیم ملی هم در این پست بازی کند، بهتر است.
اما سورپرایز اصلی در خط هافبک دیده می شود. او مطابق دو بازی قبلی آندو و نکو را زوج میانی گذاشت، جلوی خط دفاع. اما در راست اشکان دژاگه نیمکت نشین شد تا نوبت به علیرضا جهانبخش برسد. پدیده ایران که در بازی بحرین چند دقیقه فرصت بازی یافت و در مقابل قطر 90 دقیقه روی نیمکت نشست، حالا مقابل امارات فیکس شده است. پس از عملکرد ضعیف مسعود شجاعی در بازی قبل، کروش روی نام این بازیکن خط قرمز کشید. شماره 7 در مقابل امارات نیمکت نشین است و جای خود را به سروش رفیعی می دهد.
سروش همان بازیکنی بود که کروش به خاطرش تا دقیقه 90 جنگید. او مشکل سربازی داشت اما کروش اینقدر اصرار کرد که سرانجام حکم خروجش را به کمک مسئولان گرفت. حالا او قصد دارد در این بازی از ابتدا به سروش بازی دهد. برای بال چپ هم به احتمال فراوان دوباره شاهد تغییر هستیم. احسان در این بازی قرار است روی نیمکت بنشیند و جای خود را به وحید امیری بدهد.
این سورپرایز دیروز کروش در تمرین ایران بود. اماراتی ها تصور می کنند کروش به ترکیب تیم برنده اش دست نزند. او دیروز پشت درهای بسته، کارش را کرد. ترکیبی را چید که هم اماراتی ها را شوکه کند و ایرانی ها را.

دلیل نیمکت نشینی این 4 نفر
اشکان دژاگه: مصدوم است و کروش ترجیح می دهد او را بیرون بگذارد تا مبادا مصدومیتش جدی تر شود.
احسان حاج صفی: در بازی با قطر خوب نبود. کروش از خود مدام می پرسید که چرا او بسیار کند شده است.
مسعود شجاعی: در بازی قطر اینقدر ضعیف بازی که کروش نامش خط قرمز بکشد.
وریا غفوری: برخلاف درخشش در بازی بحرین، در بازی قطر نتوانست آنگونه که باید، خوب بازی کند.
دلیل فیکس شدن این 4 نفر
خسرو حیدری: کروش به او علاقه زیادی دارد. استفاده از او در خط دفاعی نشان می دهد کروش می خواهد هجومی تر بازی کند.
علیرضا جهانبخش: او در حمله فوق العاده خوب است و می تواند قدرت هجومی ایران را در راست افزایش دهد.
وحید امیری: در بازی عراق خیلی خوب کار کرد. او بازیکن دونده ای است و می تواند در چپ به پولادی کمک زیادی کند.
سروش رفیعی: سروش فوق العاده انگیزه دارد. او هم گلزن است و هم در تغذیه مهاجم ها بسیار موفق.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه