بخشدار بخش گلدشت گمیشان:
هتک حرمت به پیامبران الهی موجب تروریسم پروری خواهد شد
امیر شیر توماج بخشدار یخش گلدشت گمیشان گفت: وحشت از قدرت گرفتن مسلمانان و نفوذ اسلام در کشورهای اروپایی دلیل اقدام بی شرمانه مجله شارلی ابدو و حامیانش است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ساحل گمیشان امیر شیر توماج بخشدار بخش گلدشت گمیشان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کشورهای سلطه در ظاهر با عنوان دمکراسی خواهی و آزادی بیان اقدام به توهین به مقدسات مسلمانان و حضرت محمد (ص) می کنند و هدف آنان ایجاد اختلاف بین مسلمانان و ادیان مختلف و دامن زدن به نظریه جنگ تمدنهاست .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , ساحل گمیشان ,وی افزود: این امر قطعا موجب تروریسم پروری ، و افزایش افکار سلفی گری خواهد شد و دامنشان را خواهد گرفت.
,توماج ادامه داد: ترس از اتحاد مسلمانان ، اسلام حراسی ، وجلوگیری از نفوذ اسلام در کشورهای اروپایی انگیزه این بی خردان است اما همه آنها بدانند که مسلمانان در برابر این بی حرمتی سکوت نخواهند کرد و توهین به پیامبر بزرگ اسلام را بر نمی تابند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه