مدیر کل محیط زیست استان قزوین:

طرح همیار محیط زیست در مدارس به صورت جدی پیگیری می شود

طرح همیار محیط زیست در مدارس به صورت جدی پیگیری می شود
مدیر کل محیط زیست استان قزوین گفت: یکی از بهترین طرح های محیط زیستی کشور طرح همیار محیط زیست در جهت مشارکت دانش آموزان است که بر اجرای آن تاکید ویژه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از همشاگردیها، همزمان با روز هوای پاک، مراسمی در مدرسه پسرانه شیخ طوسی قزوین با حضور استاندار قزوین، مدیرکل سازمان محیط زیست استان، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همشاگردیها، همزمان با روز هوای پاک، مراسمی در مدرسه پسرانه شیخ طوسی قزوین با حضور استاندار قزوین، مدیرکل سازمان محیط زیست استان، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد., همشاگردیها, همشاگردیها,

مدیر کل محیط زیست استان قزوین در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در فرهنگ سازی و آموزش حفاظت از محیط زیست اظهار کرد: آموزش و پرورش با نقش کلیدی خود می تواند گام های بسیاری در آموزش نسل آینده دارد و نباید از نقش آن غفلت شود.

,

صدرالدین علیپور تصریح کرد: اگر بر اشاعه فرهنگ حفاظت محیط زیست در مدارس تاکید می شود به سبب این است که این موج از طریق دانش آموزان به خانواده و سپس به جامعه گسترده خواهد شد.

,

وی با اشاره به طرح همیار محیط زیست در مدارس کشور عناون کرد: اداره محیط زیست و آموزش و پرورش با انعقاد تفاهم نامه ای در تلاش هستند تا از حضور دانش آموزان برای ارتقاء سطح بهداشت و پاکیزگی محیط زیست استفاده نموده و به عنوان دستانی نیرومند اما کوچک به مسئولان این سازمان کمک و یاری برسانند.

, مسئولان این سازمان کمک و یاری برسانند.,

مدیر کل محیط زیست استان قزوین گفت: یکی از بهترین طرح های محیط زیستی کشور طرح همیار محیط زیست در جهت مشارکت دانش آموزان است که بر اجرای آن تاکید ویژه است. 

, مدیر کل محیط زیست استان قزوین گفت: یکی از بهترین طرح های محیط زیستی کشور طرح همیار محیط زیست در جهت مشارکت دانش آموزان است که بر اجرای آن تاکید ویژه است. ,

علیپور ادامه داد: در مدارس اقدامات خوبی انجام شده است از جمله آن می توان به برنامه‌های زیست‌محیطی همچون آموزش، تفکیک زباله، صرف‌جویی در کاغذ، انرژی و غیره اشاره کرد.

,

وی همچنین با بیان تاثیر آلودگی هوا در افراد به خصوص کودکان و افراد مسن تاکید کرد: : آلودگی هوا اثرات جدی در به خطر انداختن سلامت افراد دارد و امیدواریم با کنترل آلودگی هوا در این استان هیچ‌گاه شاهد هوای آلوده در استان نباشیم.

,

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: خداوند متعال نعمت‌های فراوان مادی و همچنین معنوی را به انسان‌ها اعطا کرده است، از این رو همه ما وظیفه داریم تا زمانی که نعمات و ثروت‌ها را از دست نداده و محروم از وجودشان نشده‌ایم به خوبی قدر و جایگاه نعمت‌ها را دانسته و در راستای حفظ این منابع گام‌های اساسی برداشته و تلاش کنیم.

,

لازم به ذکر است در پایان این مراسم دانش آموزان با کشیدن نقاشی و ایجاد نمایشگاهی از آثار خود در باب هوای پاک خواسته های خود را بیان نمودند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه