نماینده مردم سیستان خبر داد؛
اولین کارگروه احقاق حق آبه تشکیل می گردد
نماینده مردم سیستان گفت: اولین کارگروه احقاق حق آبه سیستان در پی سوالی که از وزیر امور خارجه مطرح شد در مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، حلیمه عالی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم نمودن حادثه تروریستی سراوان و تسلیست به خانواده های شهدای این حادثه اظهار داشت: اولین کارگروه احقاق حق آبه سیستان در پی سوالی که از وزیر امور خارجه مطرح شد در مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
وی با اشاره به طرح سوال از وزیر امور خارجه مبنی بر ضعیف عمل نمودن دیپلماسی ایران در مورد حق آبه سیستان افزود: چرا در طول ۱۶ سال گذشته اقدام موثری در این مورد از جانب امورخارجه ایران صورت نگرفته است.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در روز دوشنبه به محوریت امور خارجه جلسه ی در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد و وزرای وزرات خانه های نیرو،امورخارجه ،سازمان حفاظت محیط زیست و جهاد کشاورزی تشکیل می گردد و در این جلسه راهکاری برای حل مسئله حق آبه سیستان رایزنی خواهد شد.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه