پنجمین جشنواره فیلم‌های مردمی عمار در رضوانشهر اکران خواهد شد

پنجمین جشنواره فیلم‌های مردمی عمار در رضوانشهر اکران خواهد شد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رضوانشهر گفت: پنجمین جشنواره فیلم‌های مردمی عمار با آغاز دهه مبارک فجر در رضوانشهر اکران می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رضوان خبر ، علیرضا ملکی نژاد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رضوانشهر  در خصوص پخش فیلم های جشنواره عمار در رضوانشهر گفت: این فیلم ها از آغاز دهه مبارک فجر در سالن دانشگاه پیام نور برای دانشجویان و در سالن آموزش و پرورش برای دانش آموزان پخش خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر,

وی با بیان اینکه اکران فیلم های جشنواره عمار در ایام دهه فجر نیز از برنامه های خاص این اداره می باشد، بیان داشت: فیلم هایی مناسب اکران برای همه سنین و برای همه اقشار وجود دارد،  و اکران مردمی نمایش آثار سینمای انقلاب با پشتوانه های مردمی و با توجه به هویت مردمی آن، در هر مکانی از قبیل مسجد، مدرسه، پارک، ، پایگاه بسیج و ….و با هر وسیله نمایشی از قبیل ویدئو پروژکتور، تلویزیون، کامپیوتر امکان پذیر می باشد  و ما تمام سعی خود را می کنیم تا بتوانیم در مکان های بیشتری برای عموم مردم این فیلم ها را به نمایش بگذاریم.

,

این مسئول در پایان با اذعان به این مطلب که جشنواره عمار به عنوان جشنواره ایست  که پس از گذشت ۳ دهه از انقلاب ، دغدغه های مردم در آن طرح می شود ، اهداف اکران در رضوانشهر را رساندن تولیدات این جشنواره به مخاطبان اصلی آن یعنی مردم و شناسایی استعدادها و فیلم سازان بومی و معرفی آنها به جشنواره برشمرد.

,

انتهای پیام /پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه