فرمانده انتظامی سرخس خبر داد:
دستگیری سارق ۱۶ ساله با ۱۱ فقره سرقت در سرخس
فرمانده انتظامی سرخس گفت: پلیس شهرستان سرخس با انهدام باند حرفهای سرقت داخل خودرو پرده از 11 فقره سرقت برداشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ محسن باقرزاده فرمانده انتظامی سرخس در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: در پی چند فقره سرقت شبانه داخل خودرو در هسته مرکزی شهر سرخس، دستگیری سارقان در دستور کار تیمی از مأموران کلانتری مرکزی این فرماندهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, نسیم سرخس,وی افزود: تیم رسیدگیکننده پرونده با بررسیهای صورت گرفته و آثار بهجامانده به نوجوانی ۱۶ ساله که اعتیاد شدید به مواد افیونی داشت، مظنون و او را تحت نظر گرفتند.
,فرمانده انتظامی سرخس تصریح کرد: پس از یک سری کار اطلاعاتی با به دست آوردن مستندات و ادله کافی در خصوص دست داشتن وی در سرقتهای داخل خودرو مأموران با هماهنگی مقام قضایی وارد عمل شدن و این سارق را در اقدامی ضربتی دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
,باقرزاده اذعان کرد: متهم در بازجوییهای بهعملآمده و مشاهده ادله و مستندات موجود پلیسی لب به اعتراف گشود و به ۱۰ فقره سرقت داخل خودرو و یک فقره سرقت منزل با کمک ۳ نفر از دوستانش اعتراف کرد.
,وی با اشاره به دستگیری همدستان متهم در عملیات مجزا، تصریح کرد: در بازجوییهای تخصصی، متهمان به فروش اموال سرقتی به سه نفر در شهر سرخس اعتراف کردند که در این رابطه مالخرها نیز دستگیر شدند.
,فرمانده انتظامی سرخس خاطرنشان کرد: تحقیقات تکمیلی برای کشف سایر سرقتهای احتمالی این باند ادامه دارد.
,انتهای پیام/گ
,
ارسال دیدگاه