پادشاه جدید عربستان کیست / عکس + زندگینامه
بعد از مرگ ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عریستان در ساعت یک بامداد (به وقت محلی) امروز جمعه امیر سلمان بن عبد العزیز آل سعود بعنوان پادشاه این کشور معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح شفت، بعد از مرگ ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عریستان در ساعت یک بامداد (به وقت محلی) امروز جمعه امیر سلمان بن عبد العزیز آل سعود بعنوان پادشاه این کشور معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,امیر سلمان بن عبد العزیز آل سعوددر ۳۱ دسامبر ۱۹۳۵ در ریاض به دنیا آمد و بیست و پنجمین فرزند از فرزندان “عبد العزیز آل سعود”، بنیانگذار پادشاهی عربستان سعودی به شمار میآید و مادر وی “حصه بنت احمد السدیری است.
,سلمان بن عبد العزیز را باید یکی از مهمترین ارکان خاندان سلطنتی عربستان سعودی برشمرد و شخص سلمان مشاور شخصی پادشاهان سعودی و یکی از افرادی است که به آنها “هفت سدیری” گفته میشود و منظور همان فرزندان ذکور ملک عبد العزیز از حصه هستند.
,سلمان تحصیلات مقدماتی خود را در مدرسه امرا و شاهزادگان در ریاض سپری کرد.
,در ۱۶ مارس ۱۹۵۴ هنگامیکه به نیابت برادر تنی خود “نایف بن عبد العزیز” به امیری ریاض، پایتخت عربستان رسید وارد دنیای سیاست شد.
,در ۱۸ آوریل ۱۹۵۵ حاکم ریاض شد و تا ۲۵ دسامبر ۱۹۶۰ در این سمت باقی بود تا اینکه در این تاریخ از سمت خود استفعا داد.
,در ۴ فوریه ۱۹۶۳ بار دیگر حاکم ریاض شد.
,در ۵ نوامبر ۲۰۱۱ نیز به وزیری دفاع عربستان سعودی رسید و همچنان این سمت را در اختیار داشت.
,سلمان بن عبد العزیز مالک ۱۰ درصد سهام مجموعه سعودی بازاریابی و تحقیقات است که روزنامه فرامنطقهای “الشرق الاوسط” نیز جزو تملک این مجموعه است و سلمان با اینکه سهامی اندکی از این روزنامه را در اختیار دارد، اما از طریق پسرش “فیصل” بر گرایشهای فکری و سیاسی این روزنامه حاکم است.
,سلمان تاکنون سه بار ازدواج کرده است. اولین همسر وی “سلطانه بنت ترکی بن أحمد السدیری” بود که فوت کرده و از او دارای شش فرزند به نامهای امیر فهد، امیر سلطان، امیر أحمد، امیر عبد العزیز، امیر فیصل، و شاهزاده حصه است.
,همسر دوم سلمان “فهده بنت فلاح بن سلطان” از خاندان “آل حثلین” است که از او نیز دارای شش فرزند به نامهای امیر محمد، امیر ترکی، امیر خالد، امیر نایف، امیر بندر، وامیر راکان است.
,اما همسر سوم سلمان “ساره بنت فیصل بن ضیدان أبو اثنین السبیعی” است که وی را طلاق داده و امیر سعود تنها فرزند وی از این ازدواج است.
,

,

,

,

]
ارسال دیدگاه