کارگاه آموزشی طرح درس نویسی در ناحیه ۲ بندر عباس برگزار شد

کارگاه آموزشی طرح درس نویسی در ناحیه ۲ بندر عباس برگزار شد
کارگاه آموزشی طرح درس نویسی با هدف بهسازی نیروی انسانی با حضور مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲،رئیس اداره فنی و حرفه ای اداره کل آموزش و پرورش استان،دکتر صباحی زاده مدرس همایش ،معاونت آموزش متوسطه ناحیه ، کارشناسان و هنر آموزان وبرگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خانه فرهنگ وهنر استان هرمزگان، دیر آموزش وپرورش ناحیه ۲در اهمیت طرح درس گفت:معلمان و دبیران برای تهیه طرح درس باید متن محتوای مورد نظر جهت تدریس را دقیقاً مطالعه نمایند تا بتوانند به استخراج بخش های مختلف طرح درس نایل آیند. لذا این امر باعث می گردد که معلمان و دبیران احاطه کامل بر درس پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خانه فرهنگ وهنر استان هرمزگان, دیر آموزش وپرورش ناحیه ۲در اهمیت طرح درس گفت:معلمان و دبیران برای تهیه طرح درس باید متن محتوای مورد نظر جهت تدریس را دقیقاً مطالعه نمایند تا بتوانند به استخراج بخش های مختلف طرح درس نایل آیند. لذا این امر باعث می گردد که معلمان و دبیران احاطه کامل بر درس پیدا کنند.,

در این همایش سید هادی حسینی ضمن تقدیر از حضور هنر آموزان گفت:فرآیند یاددهی و یادگیری اصل مهمی در آموزش است،که هنر آموزان باید این فن مهم را یاد بگیرند ،و بتوانند با دانش آموز خود ارتباط بر قرار نمایند.

, در این همایش سید هادی حسینی ضمن تقدیر از حضور هنر آموزان گفت:فرآیند یاددهی و یادگیری اصل مهمی در آموزش است،که هنر آموزان باید این فن مهم را یاد بگیرند ،و بتوانند با دانش آموز خود ارتباط بر قرار نمایند.,

سید هادی حسینی افزود :تنظیم طرح درس در ایجاد نظمی صحیح، جوی هدفدار در کلاس به معلم کمک می نماید. فعالیت های کلاسی در جهت فراگیری جهت می بخشد و باعث می گردد کلاس زنده تر، جالبتر، دقیقتر و با موضوع درس ارتباط بیشتری داشته باشد.

,

منفرد رئیس اداره فنی و حرفه ای اداره کل در ادامه ضمن تشکر از برگزار کننده گان این همایش گفت:یکی از ایده ها که وزارت آموزش وپرورش برآن تاکید دارد ،بهبود کیفیت و مدیریت آموزشگاهی است .

,

منفرد ادامه داد:بهسازی نیروی انسانی از اهداف مهم آموزش و پرورش در راستای کیفیت بخشی می باشد.

,

در ادامه دکتر صباحی زاده پژوهشگر برتر استان گفت:معلمی موفق است که دانش آموز او بعد از کلاس دو سئوال در ذهنش بوجود آید،و هنر معلم وقتی است که برای شاگرد ایجاد سئوال کندو فراگیران در هنرستانها با یک چالش فنی مواجه شوند.

,

گفتنی است در پایان این همایش جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد.

,
انتهای پیام /ص
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه