ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:
دامداران از خرید و فروش دام بدون مجوز از دامپزشکی جداً خودداری کنند
ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در بازدید از مجتمع دامداران و گلخانه سرچاهان حاجی آباد گفت: دامداران از خرید و فروش دام بدون مجوز از دامپزشکی جداً خودداری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیارم حاجی آباد، مهندس ناصر حیدری پوری به اتفاق جمعی از مسئولین و کارشناسان اجرایی شهرستان و تعدادی ازمجتمع های دامداری و گلخانه های سرچاهان واقع در شهرستان حاجی آباد بازدید بعمل آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد, مهندس ناصر حیدری پوری به اتفاق جمعی از مسئولین و کارشناسان اجرایی شهرستان و تعدادی ازمجتمع های دامداری و گلخانه های سرچاهان واقع در شهرستان حاجی آباد بازدید بعمل آورد.,
وی با حضور در جمع تعدادی از دامداران آن مجتمع از نزدیک با دامداران این مجتمع دیدار و گفتگو داشتند و مسائل و مشکلات آنها را بررسی نمود. وی همچنین در بازدید از گلخانه هاروند فعالیت گلخانه داران را بررسی کردند و در این چارچوب برنامه های الگوی کشت و بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی را ذکر کرد.
وی در ادامه به دامداران تاکید کرد: از خرید و فروش دام بدون مجوز از دامپزشکی جداً خودداری نموده و خاطر نشان کرد: با همکاری و هماهنگی بیشتر بین دامپزشکی و دامدار بیماریهای دامی کنترل خواهد شد.
, وی در ادامه به دامداران تاکید کرد: از خرید و فروش دام بدون مجوز از دامپزشکی جداً خودداری نموده و خاطر نشان کرد: با همکاری و هماهنگی بیشتر بین دامپزشکی و دامدار بیماریهای دامی کنترل خواهد شد.,
انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه