خطر مضاعف قلیان‌های میوه‌ای

خطر مضاعف قلیان‌های میوه‌ای
یک پزشک گفت: والدین با تعارف قلیان‎های میوه‎ای به فرزندان بادست خود آن‎ها را به سوی مرگ می‎فرستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر محمد صدیق در گفت‎وگو با ایسنا افزود: مضرات قلیان‎های معمولی کمتر از قلیان‎های میوه‎ای است. وی بابیان اینکه قلیان‎های میوه‎ای سرمنشا بیماری‌‏های زیادی هستند ، اظهار کرد: مصرف این قلیان برای ریه، غلظت خون، مغز و استخوان و براساس یافته‎های جدید، برای کبد نیز مضر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 
این پزشک با بیان اینکه مضرات این نوع قلیان‎ها از سیگار بالاتر است، تصریح کرد: مصرف قلیان‎های میوه‎ای باعث بروز بیماری‎های سرطان خون، حساسیت ریه، آسم و برونشیت می‎شود و خطر مرگ مصرف این قلیان‎ها بیشتر از سایر مواد دخانی است.

 
صدیق با اظهار تاسف از اینکه بعضی ازخانواده‎ها مصرف قلیان‎های میوه‎ای را عاملی برای با فرهنگ بودن تلقی می‎کنند و حتی به فرزندان خود تعارف می‎کنند، افزود: این خانواده‎ها به نوعی با این کار بچه‎های خود را به سوی مرگ می‌فرستند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه