12500 متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر آزاد شد

12500 متر مربع از اراضی کشاورزی اسلامشهر آزاد شد
با تخریب 7 فقره تخلف ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی اسلامشهر ، بالغ بر 12500 متر مربع از این اراضی آزادسازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مبصر، محمدرضا امیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تخریب 7فقره تخریب ساخت و سازهای های غیر مجاز در اراضی کشاورزی روستای حسن آباد خالصه، 12500 متر مربع از این اراضی آزاد شد.
امیری افزود: به منظور حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی شهرستان، با همکاری بین دستگاه های شهرستان اسلامشهر، قاطعانه با متخلفین، افراد سودجو و فرصت طلبی که بخواهند به هر نحوی اراضی کشاورزی را مورد تخریب و یا تغییر کاربری قرار دهند ، برخورد قانونی صورت می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر در ادامه گفت: اراضی کشاورزی شهرستان،به علت همجواری با کلانشهر تهران و داشتن موقعیت مناسب برای انجام فعالیت های خارج از بخش کشاورزی همواره مورد تهدید قرارگرفته است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با عنایت و توجه ویژه دستگاه قضایی شهرستان،این اراضی که در طی سالیان گذشته مورد تخریب و تغییر کاربری قرارگرفته، رها سازی و به زیر کشت محصولات کشاورزی می رود.
امیری بیان کرد: غالب تخلفاتی که در اراضی کشاورزی منطقه رخ می دهد، دیوار کشی و بعضا احداث بنای ساختمان، با کاربری تجاری و مسکونی می باشد که در صورت عدم جلوگیری از این تخلفات، شاهد از بین رفتن اراضی کشاورزی و تغییرکاربری آنها خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر خاظرنشان کرد: شناسنامه دار کردن ادوات و ماشین آلات کشاورزی یکی از برنامه هایی است که با همکاری پلیس راهور شهرستان اسلامشهر آغاز شده که تاکنون قریب به 15فقره پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی و صدور شناسنامه به اداره راهنمایی و رانندگی ارسال شده است.
انتهای پیام/ش

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبصر,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه